Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, nie :D :D Moze dlatego ze jednak przewaznie mam wlosy spiete :D

Davin, :papa::papa: Kucharzu!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, ale teraz to mi sie juz zawsze z kucharzeniem bedziesz kojarzyl :mrgreen:

bonsai, a u mnie dzis nie tak duzo slonka :(

-- 12 kwi 2015, 14:19 --

Ide zajadac bo makaron juz ugotowany :)

Do pozniej :mrgreen:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Między uszami to i tak mi wiatr hula w dziurach w mózgu... :mrgreen:

platek rozy, Smacznego Kochana!!!

Wychodzimy z młodym, trzeba się jakoś sprytnie ubrac. Koniecznie okulary przeciwsłoneczne, bo od marszczenia czoła już mi się paskudna zmarszczka między brwiami zrobiła... Brzydka , brzydka, fe... :(

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wróciłam, ale okropny wiatr, bolą mnie uszy... Zmarzliśmy, musieliśmy siedziec na zewnątrz, bo wzięliśmy psa, coby miał kolejną weekendową przebieżkę. Poprawiliśmy jeszcze lodami :hide: , więc teraz doprowadzamy się do używalności gorącą herbatą z korzeniami.

Davin, taak, od słońca, buuu... będę wyglądała groźnie... :why:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, cześć :) Proste ćwiczenia oddechowe i rozciągające działają cuda. szkoda, że sama ich nie robię.

Kolejny dzień bez kawusi, może przez to czuję się w końcu zmęczona wieczorem :bezradny: Myślę, że z jednej strony chęć zmiany nawyków, z drugiej leki i jestem trochę przymulona. Zawaliłam dzisiaj kartkówkę, bo powtórzyłam sobie nie to co trzeba, a resztę napisałam wszystko na odwrót. Gupia. :hide: Ale się staram, bo jestem osłabiona, ale nie śpię w ciągu dnia i chodzę do szkoły, i do pracy. Nawet cieszyłabym się na te rzeczy, które zaplanowałam na najbliższe tygodnie, tylko siły nie mam.

Przyniosłam kryształek czystego mentolu, kot oblizał i się zapluł. Ona uwielbia ten zapach, choćby piana z pyska.

Jak wrócę z kościoła, to będę grać w grę, bo coś mi się jeszcze od tego tygodnia należy :mhm:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Och, mam łezkę ze wzruszenia w oku... :P Pierwszą zmarszczkę miałam już w wieku 20 lat na czole - tak mnie dziwiło, co ludzie robią i wygadują... :mrgreen:

cyklopka, ale za to jaką jędrną doopkę będziesz miała. ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serce mi skacze, byla sasiadka , poszlam na spacer , wywialo mi glowe i o masZ! Serce skacze i juz!

Witam niewitanych :******** :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :great: , no to teraz zasłużone luzowanie.

Przy niedzieli zachciało nam się rozpasania... :roll: No trudno, siedzieliśmy na ławce, gapiliśmy się na ludzi, pies dostawał swoje wyczekane okruszki wafla z lodami, trzęśliśmy się przy okazji z zimna, ale lody wiosenno-niedzielne zaliczone. :D

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Aluś, hejka

Aluuuuuuuuśśśś :******

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tez juz jadlam lody --- 4razy :yeah: uwielbiam :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi