Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, czytałam jakiś artykuł o tym, jakie receptory są pobudzone przy zakochaniu, jakie neuroprzekaźniki się wydzielają i postawiłam tezę, że jak mam to teraz wyregulowane, to mi takie skoki nie grożą. Ale jeszcze doczytam ;)

Emmę Watson b. lubię, zarówno w Harrym Potterze, jak i jej obecny styl :)

Dalej nie mam apetytu, a słodycze odstawiam na parę tygodni, żeby nie karmić drobnoustrojów w jelitach :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to napisz nam, czym ujął Cię ów mężczyzna. Może i ja się czegoś nauczę. :roll:

To ja się też wypowiem, bo się ostatnio zastanawiałam.

Pomijam cechy wrodzone i specyficzne zainteresowania, które przykuwają uwagę.

Rozwałkować na placek potrafi mnie jak facet ma szerokie zainteresowania i ciekawość świata. Nie w kółko o jednym, nawet jeśli się ma jakieś hobby, nie skreśla się czegoś, bo "nie wiem, nie znam". I szacunek do ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Też kawkuję. :D

No u mnie też nadal słoneczko, ale już nie to co wczoraj. Na porannym spacerze z psem przewiało mnie na wylot zimne wietrzysko, ubrałam się na wczoraj, oj ja głupiutka.

Co do planów rozrywkowych to sama jeszcze nie wiem, na pewno nogę trzeba będzie wystawic. Monsz idzie na służbowy obiad, więc myślę, że z młodym zrobimy sobie wycieczkę do baru coś niedrogo zjeśc, a i będziemy mieli fajny spacer.

Życzę Wszystkim miłej niedzieli!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boszsz, przed chwilą przeżyłam chwilę grozy, myślałam , że mam omamy... Siedzę na łóżku przy kompie i widzę kątem oka ruch, coś się przemieszcza. :shock: A to kot sąsiadów postanowił mnie odwiedzic, bo chłopaki robią coś na ogródku i zostawili otwarte drzwi od domu. Przemknął do mnie mimo psa, kręcącego się po ogrodzie. :D Fakt, że nasz pies koty lubi i stara się zaprzyjaźnic, więc nic mu nie grozi.

-- 12 kwi 2015, 13:34 --

mirunia, Dzięki Kochana! Ciepełko w domu jest, bo słońce dom nagrzewa, a na spacer wyjdę już odpowiednio ubrana tym razem. ;) Tobie też życzę niedzielnego odpoczynku i spokojnego regenerowania baterii na kolejny tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloo Kochani :********** :papa::papa:

mirunia, kosmostrada, tosia_j, amelia83, bonsai, :********* buziaki.

U mnie tez pogoda sie skiepscila , niby jest slonko ale co chwile zachodzi i sie jakby zbieralo na ddeszcz , no i chlodniej.

Wstalam rano z lękiem i telepawa , ale wyszlam do biedry po pomidorki w puszce bo dzis robie spaghetti bolognese ze sosem wlasnej produkcji :)

Teraz sobie pichce i slucham muzyki.Zabek pobolewa , plukam szalwia , smaruje ale nic nie jest lepiej :bezradny:

Poklecilam troche bizu zeby zajac czyms mysli i lęk przepedzic.

kosmostrada, U mnie raz tak pies sasiadow przeszedel bo mialam balkon otwary i wieszalam pranie:D balkony moj i sasiadow sie stykaja i wlazl:D a najsmieszniejsze ze to byl pies ktorego dopiero co przywiezli i nie mialam pojecia ze go maja:D wiec sie wielce zdziwilam jak wychodze z lazienki z miska pelna prania a na srodku pokoju siedzi pies i merda ogonem:D

-- 12 kwi 2015, 14:03 --

anigif_enhanced-26684-1392637233-5.gif

Plateczkowa w kuchni :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Między uszami to i tak mi wiatr hula w dziurach w mózgu... :mrgreen:

platek rozy, Smacznego Kochana!!!

Wychodzimy z młodym, trzeba się jakoś sprytnie ubrac. Koniecznie okulary przeciwsłoneczne, bo od marszczenia czoła już mi się paskudna zmarszczka między brwiami zrobiła... Brzydka , brzydka, fe... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi