Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey Wszystkim :******** :papa::papa:

Ja wstalam z lękiem bo oczywiscie dopadlo mnie myslenie o tym jak fatalnie czulam sie w Boze Narodzenie.

Zaraz zabieram sie za zurek wielkanocny , zeby sie nie nakrecac wiecej.

RunForrest, Heyyyy :papa::papa: Jajka oczywiscie ze malowac bede :P do strooika wielnanocnego bede miala :D

Kochani zycze WAm:

Jaj pomalowanych w najskrytsze marzenia. Bab smacznych i słodkich jak miód. Zajęcy hasających po ogródkach Waszej wyobraźni. Mokrego od wrażeń śmigusa dyngusa.Spędzcie te święta spokojnie , w gronie najbliższych !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RunForrest, pewnie ze wychodze :D bywam czesto tez w innych pomeiszczeniach :D ale wiesz ja juz mam tak wszytsko opanowane ze ja gotujac to robie i inne rzeczy :) nie stoje wiecznie przy garach . Zreszta zazwyczaj slucham sobie wtedy muzyczki zeby mi sie lepiej gotowalo :mrgreen: ]]

tosia_j, Tosiu Hey :********

Ja bede miala tylko czekoladowe sloneczko z czerwonej fasoli , wczoraj jeszcze dostalam kawalek mazurka od sasiadki bo ona piekla dwie blachy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, Hey :******** Ja tez nie pospalam bo mnie nerw obudzil a dwa nastawilam jeszcze pralke z recznikami i jak zaczela hulac po lazience to sie wystrachalam :)

Zurek nastawiony a jeszcze musze wyjsc do apteki , juz widze te kolejki chociaz chyba pojde do zwyklej a nie do tej najtanszej, Potrzebuje tylko tabletki przeciwbolowe na wszelki wypadek , skonczyly mi sie a jakby mnie migrena zlapala to bez nich nie dam rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Hola Amiga!

Zebrec, Hey. Nic no, kiepsko ale jakoś ciągnąć trzeba ;). Skupię się na pracy to może kolejny dzień szybko zleci.

-- 04 kwi 2015, 09:14 --

Marcin2013, ole ole my darling :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, a Ty bierzesz z jakies leki b o gdzies wyczytalam ze masz spore lęki i problem z wyjsciem z domu... Ja po smeirci mamy nie wychodzilam 4 miesiace , znalazlam terapeutke ( rewelacyjna babeczke) i na poczatku zawsze z kims jechalam na sesje pozniej sama , kobieta sie umawiala ze mna na sesje w roznych miejscach miasta zeby pokazac ze nie umieram poza domem , ze dam rade :)

Po tej terapii mialam kilkanascie lat spokoju az do dwoch lat wstecz kiedy to zlapala mnie depresja z lękami i agorafobia ,ataki paniki , nie mam juz niestety tamtej terapeuetki , chodze do innej , tym razem nie zamknelam sie w domu , z lękami ogromnymi z wielkim trudem codzien wychodzilam , wychodze chociaz czasami wydaje mi sie ze juz nie dam rady albo ze nie chce walczyc o siebie ...

mirunia, Kochana :********* zastanawialysmy sie z kosmo gdzie Ty sie zapodzialas :)

To juz widze ze masz na swieta wsio porobione!

amelia83, Hey Slonce:*********

Ja lece :papa:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie biorę leków i nie chcę brać. Dopiero za tydzień zaczynam terapię - chociaż część osób uważa, że niewiele m ito da bo to terapia przez Skype. Ja w sumie i tak myslę, że jednak moje problemy zdrowotne wynikają z jakiejś choroby a przy okazji nabawiłam się nerwicy. Bo ja po prostu generalnie jak znajduję się chwilę dłużej w pozycji stojącej lub siedzącej to po prostu doznaję omdleń. Nie przeżyłam żadnej traumy więc nawet jesli to jednak nerwica to myslę, że z pomocą psychoterapeuty szybko się z tym uporam. Mam taką nadzieję.

Zebrec, dzięki. Trzymam sie i będę sie trzymać. Jakoś prędzej czy później się ogarnę bo nie chcę reszty życia spędzić w czterech ścianach :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi