Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zebrec, oj mi na swieta jeszcze zostaje cos dokupic bo sama to mam troche zachodu z tym , nie udzwigne za wieole na jeden raz :P

Ja to zadnych swiat nie lubie ale to od kiedy choruje , bo jak pracowalam to sie cieszylam na Boze Narodzenie , byl odpoczynek :) Teraz odpoczynku mam za duzo:)

Telepawe zlapalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

Zebrec, ja tez prawiep[o zakupach. Zostało mieso i wędliny ale że ja ich nie jem juz tonie kupuję :mrgreen: To akurat slubnego zadanie. Rano bylam zestarszym juniorem na zakupach juz drobnych ..Ludzi w cholerę - jakby jakas wojna miała być :hide: Ai jeszcze na placki musze kupic ale to już na luziku :D

-----------------------

mirunia, nie nakrecaj sie bo leki Ciebie zlapią.

Z jajkami na targu uwazaj. Chyba że sprawdzonego sprzedawce masz i godnego zaufania. Co niektórzy kupuja na hurtowniach, wybrudza i sprzedaja je jako wiejskie od swojej kurki :time:

Tez padam ale to przez te nowe dziewczyny w pracy. Masakra jakas jedna fajna kumata, druga juz duzo mniej. Może toprzez to że dziewczyna wystraszona jakas taka jest ( wydawalami się napoczatku bardziej ogarnieta--oby sie wyrobila)

-- 02 kwi 2015, 10:57 --

A i jeszcze prezent dla taty musze kupić : :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Latam od rana jak kot z pęcherzem.

Zaczęłam dzień przyjemnie, bo odkryłam, że mam kapsułki też z mlekiem do cappucino i zrobiłam sobie wspaniałą kawę z cukrem cynamonowym. :105: Okazało się, że jednak pomysł nie był przedni, bo z rana kawy mocnej nie powinnam pic, bo mnie teraz trzęsie, zastanawiam się, czy nie wziąc procha na serducho... :bezradny:

U mnie pogoda piękna - słoneczko, ciepełko.

Czekam na mensza, jedziemy po resztę zakupów na bazarek z żywnością ekologiczną.

Wrócę to porządki, obiad, pieczenie pasztetu i jeszcze dziś rehabilitacja. A czuję się, no wiecie jak się czuję z telepawą...

Aranjani, Dzięki Kochana za sposób na ślimiory.

platek rozy, Słonko***** no to dziś siostry w telepawce jesteśmy... Musimy jakoś przetrzymac, na wieczór z reguły ta franca słabnie.

mirunia, Kochana*****. Myślę, że może się troszku przepracowałaś. Powolutku dzisiaj, nic na siłę, jeszcze jest jutrzejszy dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Czesc Kochana :******** a le mi smaka narobilas ta kawa cynamonowa :105: A co masz na serducho>? propranolol? Jak tak terpie Toba to moze wez?

Ja wlasnie wrocilam , ludzi jak mrowek.

W biedrze stalam w kolejce chyba z 15 minut.

Udalo mi sie ta biala kielbase upolowac :great: jest miesna (85 %) a inne mialy tylko 6o kilka procent zawartosci mieska.

Jajka tez kupione, oraz warzywka do muffinek:)

I kupilam sobie w Biedrze pieknie pachnacy plyn do mycia garnkow :D:D kraft taki z limitowanej serii.

Zlalo mnie niemilosiernie bo leje i wieje a ja z dwiema siatami to nie mialam juz reki na parasol.

Teraz sie rozgrzewam herbata i slucham muzyki.

Zaraz bede formy na muffiny szukala:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ponownie! ;)

Całkiem pozytywny dzień dzisiaj. Niedawno, jak szedłem do sklepu po składniki do pizzy, to znalazłem 20 zł na chodniku. :yeah: Pizza też już gotowa. A co mi tam, nawet się pochwalę! :D

-- 02 kwi 2015, 11:38 --

Można powiedzieć, że wyszła mnie za darmo! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jestem z powrotem, bo bazarek dziś od 14 tej. :bezradny: Monsz wrócił do biura i robimy za godzinę drugie podejście...

Ledwo wyrobiłam w samochodzie, a tu jeszcze powtórka z rozrywki... Chociaż dobrze, że już wiem, że nie umieram.

Zebrec, :brawo: ale apetyczna! Mniam!

platek rozy, Och wszystko załatwiłaś dzielności moja! :great:

Mam na serducho piguły, ale one obniżają też ciśnienie, a zmierzyłam właśnie i mam niskie, więc doopa , nie wezmę, bo się obalę.

Już wiemy na co moje prochy pomagały i co wraca przy odstawianiu - wrażenie że słoń mi siedzi na piersi, łopot serca i napięcie karku. Żegnaj kawo, od dziś znów Inka! :why:

Zrobię prańsko i sprzątnę łazienkę, coby ten czas spożytkowac i czymś się zając...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana tulam Cie goraco :*****a telepawom mowie WON! Kurcze ze tej hydry nie mozesz . ja sie dzis wspomoglam , chociaz ona na mnie nie dziala praktycznie bo ja ten lek dawno temu stosowalam na bezsennosc i widocznie sie juz oswoil moj organizm z nim . Nie mniej jednak jakos z ta telapawica dalam rade z czego sie w duchu troszke ciesze. :mhm:

Pochwal sie co tam dobrego nabedziesz na bazarku. :105:

Znalazlam forme na muffiny :D beda pysznosci na kolacje!

Muffiny jajeczno warzywne. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja tez juz nie wychodze , koszmarna pogoda.

Teraz sobie wkuchni pomylam i kregoslup mi siadl :hide: boli jak cholera i rece cierpna takze na dzis juz sprzatania koniec.

Mialam jeszcze bluzeczki przeplukac recznie ---takie delikatnie ale nie dam rady :bezradny:

cyklopka :******** to wczoraj nie mylas jednak glowy???? dzis czapka i tak pasuje jak ulal, na ta pogode.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Dobry :D

Ja trochę przeziębiona, z lekkim bólem zatok - działam. Obrus przygotowany /ja świętuję już w sobotę w porze obiadowej/, serwetki, ozdóbki również. Od jutra wypieki. Najpierw serenik, później drożdżowe ciasta. Chyba pierwszy raz nie wpadam w panikę - nie zdążę, nie wyjdzie mi. Nie, myśli mam dobre. Chce mi się, mimo wszystko, choć wiem, jak bardzo ucierpi mój kręgosłup :roll:

Pozdrawiam serdecznie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaaaa, jaki total! Ledwo zdążyłam na rehabilitację, korki, kolejki, koszmar... Na bazarku takie ogony, że darowaliśmy sobie stanie ( nie na moje siły) i kupiłam tylko warzywa na sałatkę i jajka. Obok w sklepie kupiłam żurawinę do pasztetu i zakwas na żurek. Jutro gdzieś będzie trzeba jeszcze upolowac jakąś dobrą wędlinę i tyle.

Najgorsze, że siły nie mam na nic, chociaż po herbatkach telepawa mi zeszła. Monsz wrócił do pracy, młody poszedł odwiedzic chorego kolegę, więc niestety czeka mnie wyjście z psem.

mirunia, Ale Cię podziwiam, że masz tyle energii... :uklon:

W ogóle mną się nie sugeruj z tym odstawianiem, to jest takie indywidualne. Poprzednim razem, to nie miałam praktycznie żadnych sensacji. Dlaczego u Ciebie ma nie byc na luziku?

platek rozy, Plateczkowa dziękuję za tulasy, jak widzisz pomogły, bo telepawa się wyciszyła. :smile:

Nie przepracuj się Kochana, już spokojnie spędzaj wieczorek, bluzki raczej nie uciekną... ;)

-- 02 kwi 2015, 16:58 --

tosia_j, jasaw, Hej Hej Dziewczyny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :) :**** ja wróciłam z terapii, w ogóle to spieszę się jak idę z dworca do domu bo tak tęsknię za moją kotecką kochaną, teraz od godziny wygrzewa się na słoneczku na parapecie śpi :105: poza tym wpadnie siostrzenica i podrzuci przy okazji książkę t którą proponowałaś kosmostrada,

jasaw, :shock::shock: msz pałera kochana , ja mam w planie zrobić babę i sałatkę tyle...

no i sprzątanie moja działka

dziś matka wieszała firany i z drabiny spadła, trochę się poobijała, ochrzaniłam ją bo po co to robi jak by poczekała na mnie tyle razy im tłumaczę, a oni uparci starsi ludzie a takie to uparte,

tosia_j, mirunia, platek rozy, :**************************

-- 02 kwi 2015, 16:15 --

mirunia, zazdroszczę energii, podziel się ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja wbrew pozorom jestem jeszcze w powijakach, zakupy tylko z głowy... :hide: Melisanę, albo coś podobnego pójdę zaraz kupic przy okazji wyjścia z psem, bo przechodziłam koło apteki 100 razy i za każdym razem zapominałam.

amelia83, wiedziałam, że kotecka da Ci wiele radości.... Dobrze, że mama cała.

Ahma, Hej! Wg staropolskiej tradycji wykąpiesz się z okazji Wielkanocy. :D

Nie wiem, co się dzieje, ale telepawka przekształciła mi się w złośc. Zła jestem na siebie, że tak nie mam energii na nic, zła jestem na chłopaków, że mi nie pomagają w sprzątaniu, którego nienawidzę, szukam dziury w całym, ryczec mi się chce z tego wszystkiego, ogólnie rozedrganie i beznadzieja. No nie jest dobrze. Pójdę z psem, to może to wychodzę. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi