Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry Wieczór wszystkim na spamowej...

Własnie skończyłam książkę:

Jojo Poyes - Zanim się pojawiłeś...spłakałam się okropnie. Świetna książka dla zmagających się ze wszelkiego rodzaju przeciwnościami losu... ;) Podobno będzie ekranizacja...

Niedługo spacer, jutro i pojutrze całodobowe spotkanie i opieka nad Wnuczkiem :yeah:

Cudownie :D

Pozdrawiam serdecznie wieczorowo :D

mam tą książkę kochana!!

cudowna, chyba też płakałam przy niej ;):105:

ekranizacja ale wypas :!::!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, :( trochę czytałam , co pisałaś, więc rozumiem. Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

I dlatego właśnie uważam , że pewnych tematów nie należy na tym forum poruszac, bo od razu wiele osób zaczyna kombinowac. A tu życie trzeba łapac, a nie główkowac jak się z niego wywinąc...

-- 16 mar 2015, 22:56 --

Idę się wykąpac i spróbuję zasnąc. Są tematy, które mnie rozwalają. A jutro rano terapia i tak poranek będę miała do doopy.

Śpijcie dobrze Kochani!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Napisz koniecznie co Ci wyszlo i lecz to.

W dodatku mam niedobor witaminy d i dzis czytalam ze to moze zwiekszac depresje . Super.

Grzezne w gownie po uszy z tymi chorobami.

-- 17 mar 2015, 13:42 --

Ja po ortopedzie , mam na szczescie zabiegi na ta reke i jakies lekarstwa , plus gratis paczke afobamu , dostalam bo pwooedzialamz e mi ciezko znosic badania typu tomograc , rezonans czy dentyste .

Ale jak prosilam o tego afka to mi az slabo sie zrobilo :shock: taka bylam zdenerwowana.

Teraz znoe bede go nosila w torebce i czula sie bezpieczniej z e samego noszenia tabletek :D

Ide na terapie ale musze jeszcze c os zjesc po drodze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi