Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy jest mi źle, zawsze myślę o ludziach, którzy nie poruszają się samodzielnie z róznych powodów, a chcą zyć, mimo wszystko.

Patrzę z podziwem przez okno, jak para Staruszków, ledwo poruszających nogami, idzie razem do sklepu-pokonując swoje słabości - to mi bardzo pomaga, mobilizuje, dodaje sił...chce mi się żyć, mimo naprawdę wielu przeciwności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bynajmniej sie nie dziwie ze ludzie popelniaja samobojstwa , bo coz toz a zycie z meczarnia codzienna?

Wolalabym nie chodzic ale m iec zdrowa glowe , mam koelzanke ktora jest modelka a jest na wozku i zadowolona z zycia , slicznie wyglada , ma grono znajomych , jezdzi w rozne miejsca a ja z moja glowa mam czasem problem zeby wyjsc do sklepu obok.

Moze to dziwne co pisze ale tak bym wolala.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko, sądzisz, że ci ludzie nie mają problemów psychicznych? Oj mają i to potworne. Mam znajomego, który w wypadku stracił obie nogi i jeżdzi na terapię od czasu wypadku-4 rok, ratował się jak mógł. Jest w niezłej formie...ale nie jest Mu łatwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, przynejmniej pewnie leki moga brac a ja nic nie moge . Ja musze pokutowac na tym swiecie bez zadnych wspomagaczy bo moj organizm taki wredny jest i bezsensowny.

Mam kolege po wypadku , jezdzi na wozku , o\gromne ma wspracie od rodziny , ma psychologa , ma i leki i on lepiej funkcjonuje jak ja .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, łatwiej jest się czegoś uchwycić, bo to daje nadzieję, że wraz z ustaniem przyczyny, wszystko co złe minie...

-- 13 mar 2015, 18:02 --

platek rozy, mój też i jakoś wychodzę powoli z tego ;)

-- 13 mar 2015, 18:03 --

Zacząl się 316 odcinek Szpitala w TVN, chyba w nim ma wystąpić cyklopka/?/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi