Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Kochani!

Jaki dziś ruch na Spamowej od rana... ;) U mnie też pogoda okropna - deszcz ze śniegiem, wróciłam rano z psem cała przemoczona. Pies jak brudna szmata, musiałam go suszarką potraktować i wyczesać, żeby mu się kołtuny nie porobiły, no ale nie ubrałam mu płaszczyka to mam za swoje.

Siedzę w pracy, dziś luźniejszy dzień po dwóch ostatnich dniach zapieprzu. Wcale się nie cieszę, bo wolę jak się coś dzieje. :bezradny:

DarkMaster, Moim marzeniem też był owczareczek i też je spełniłam, mój pierwszy pies.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, O Kochany, to nie jest żadna psia zabawka, 9 kg mięśni (plus teraz kudły ;) ), wyhodowany jako pies myśliwski. Mały, a szczęka prawie jak u owczarka... Jedyne co , ale to już urok terierów, że owczarek to czytał mi w myślach i wykonywał moje polecenia, zanim dobrze je wyartykułowałam, to ten okaz swoją niewątpliwą inteligencję przeznacza na kombinowanie, jak tu robic to, na co on akurat ma ochotę. :D Asertywna bestia. No i nie bawi go aportowanie, typ wąchacza. Na polowaniu to byłby niezły duet - łeścik by zająca wytropił i osaczył, a owczareczek dogonił i przyniósł. ;) ( Nie , nie jestem za polowaniami , to tylko taki przykład)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, No ja akurat mam Onka i mieszańca terriera. Czasem brakuje mi tej więzi gdzie byłem ja i Onek, bo teraz mały się wpierdziela i jeden zazdrosny o drugiego, ale gdy są sami, kochają się jak bracia :) Młody adoptowany pół roku temu ze schroniska jako szczeniak, generalnie mnóstwo energii i do tego przytulaniec, robi wszystko żeby wejść na kolana i być głaskanym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, Znaczy masz zestaw na polowanie ;) Och zazdroszczę, dwa psiaki i to tak różne... mój terier też straszny miłośnik, pierwszy raz mam takie tulenie, bo owczareczka w zupełnie inny sposób miłość okazywała -bardziej posłuszeństwem, szacunkiem, oddaniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, oj ja bym się bała , że chciałby się poprzytulać z kimś innym w ten sposób, np. 80 letnią sąsiadką z psią fobią :D Nasza została wręcz oduczona, bo wszędzie ją zabieraliśmy, więc musiała być mega niestresująca dla człowieków. Taka ironia losu - jej ludzie się bali, choć ich uwielbiała , wręcz czuła się częścią ludzkiego stada, a każdy chce głaskać aktualnego futrzaka i tylko czekam aż kogoś dziabnie, bo często sobie nie życzy. A Twoje jak do obcych?

-- 04 mar 2015, 13:54 --

Marcin2013, Zebrec, Cześć chłopaki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:yeah: Ide w sobote na Beer Festival , bo kolega ktory bedzie tam mial stoisko potrzebuje barmanki , dorobie sobie 200 zl

kosmostrada, :********* Kochana buziaczki , jak sie czujesz???/

DarkMaster, Zebrec, Hey Chlopaki , macie buziaki :********* :D

Jeszcze godzinka i do domku . Madzia zaabsorbowana ukladanka .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drukuję materiały na dzisiejszą lekcję.

Brzuch mnie trochę boli i matka mnie przyłapała, jak się mierzyłam i na mnie od razu, że ja ją obwiniam, że źle gotuje, a ona gotuje same normalne rzeczy, które 3-letniemu dziecku można podać, a ja sama jestem sobie winna, bo się za mało gimnastykuję, za późno wstaję, nie jem śniadań i kupuję czipsy (kurwa, dwa razy do roku).

Na prawdę mam ochotę sobie flaki wypruć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi