Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Heloł Ludkowie!!!

Właśnie wstałam z drzemki, bo jak zwykle terapia mnie wycieńczyła. Jeszcze w nocy pierwszy raz od dawna obudził mnie koszmar, o trzeciej chodziłam w z bólem serca po chałupie, paliłam, eh...T. stwierdziła, że śniłam przed terapią, po to abym opowiedziała o pewnej rzeczy, temat którego może bym jeszcze długo nie ruszyła, gdyby mnie sen nie rozwalił. Fakt, czuję chyba ulgę....

Po terapii podjechałam do Lidla na zakupy i stwierdziłam, że nagroda musi byc i kupiłam sobie taką sukienkę jak nasza cyklopka, :yeah: Czekam teraz na ciepełko,zwarta i gotowa. ;) Chodźcie, kupimy sobie wszystkie takie sukienki! :lol:

Bukowski, puchary Ci z konkursu zostały? Ja też kcę jakiś... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczarowanaaa, W Lidlu są takie różne bawełniaczki, ale moim zdaniem najładniejsza jest taka lużna, prosta w biało granatowe paseczki, z zamkiem na plecach.

Zakwasy masz od siłowni?

Żałuję, że nie wzięłam do tej sukienki granatowych legginsów ( a były), bo i tak pewnie będę ją nosic jako tunikę. :bezradny:

-- 03 mar 2015, 19:21 --

DarkMaster, Cześc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka :papa: kumpelka już pojechała, jakaś spięta byłam większość dnia...fajnie spędziłyśmy czas w zaprzyjaznionej kawiarence i u mnie trochę zobaczyła miasto bo padało i siąpiło to nie za fajnie na spacery

cieszę się że mimo krótkiego pobytu w pl znalazła dla mnie czas i przyjechała :D

ale dzień mimo wszystko lekowy

zrobiłam sobie herbatke rozgrzewającą

wydałam dziś 200zl na bilet miesięczny na te dojazdy na terapie :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi