Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, masz rację :uklon: my z m przez te lata razem non stop sobie wybaczaliśmy ale to siedziało w głowie, nawarstwiało się, nawarstwiało...nie umieliśmy sobie z tym poradzić oboje, poczucie winy wygrywało...i wygrało...

Ahma, ja będę w tym tygodniu składać papiery na grupe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzę teraz ze sztucznym kotem - Paczyńskim.

Mam listę rzeczy do zrobienia, podzieliłam na rzeczy, o których sobie raz na czas przypominam oraz na takie, które warto robić codziennie.

Ale brak mi takiego większego celu, do nowej pracy jeszcze półtora roku nauki, a w sprawach osobistych już nie do końca wierzę, żeby coś się miało wydarzyć. Spoko jest żyć dla siebie, ale jednak żyć dla kogoś to trochę wyższy stopień wtajemniczenia :0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Kochana o dzinsowa koszule to i ja mam na swojej liscie zakupow :105: Nie wiem tylko kiedy bede miala na nia kase. Jaka kupilas? Focie zrob :uklon::uklon: Ciekawa jestem Twoich wyszywanek , a kolorystycznie musza pieknie wygladac z tym zlotem. Kupowalas cos do dziergania w Klebuszku na karmelickiej? Widzialam ostatnio jak bylam ze maja sporo ...

Ahma, Ja juz mialam 5 spotkanie testowe a mam jeszcze dwa wyznaczone - konca nie widac. Tak mi zlecil UM i niestety musze tow ykonac. Moze wg nich udaje mocno moje umyslowe chorobsko ;)

Wrocilam niedawno z miasta , wyslalam kilka cv , ale teraz wysylam tylko na konkretne ogloszenia , nie na wszystkie i nie na co badz!

Buziaczki dla Wszystkich i zmykam do kuchni .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tam kupuję mulinę jak wracam z terapii.

Zrobię zdjęcie w koszuli jak się buzia zagoi :mhm:

Co do wyszywanek, to strach mnie obleciał, że za dużo czasu mi zabiorą i się jeszcze w linijce nie zmieszczę :hide:

-- 24 lut 2015, 14:46 --

Wyspa, cho na Madagaskar :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim! :papa:

Dzisiejszy dzionek ciutkę lepszy od wczorajszego. W pracy też nieźle dawałam radę, ale urwałam się wcześniej do lek. rodzinnego. Dostałam recipę na leki od ciśnienia, w drodze powrotnej wstąpiłam do kauflandu (skoro się urwałam :D ) i zrobiwszy małe zakupy popędziłam do domu.

Refleksja: słaba kondycja na dłuższych dystansach (półmarsz), lekka zadyszka. Wniosek: więcej ruchu, więcej spacerów :time: praca biurowa nie sprzyja ani kondycji, ani kręgosłupowi, ani nogom :bezradny:

Zaraz wezmę gorącą kąpiel na rozgrzanie tych zastałych mięśni i rozluźnienie, lekki masaż ostrą myjką powinien pomóc :105:

Makabra, a co u Ciebie? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi