Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Spamowiczom !

kosmostrada, Kochana, jakbym o sobie czytała. :shock: Poranek, wypisz-wymaluj taki sam! Natomiast teraz mam podwyższone ciśnienie, bo się zestresowałam swoim samopoczuciem. A przymulenie było "zacne", w pracy przebimbałam dzisiaj :(

cyklopka, czyżby makatki wracały do mody? gdzie je powiesisz? :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, mogę ci przy jakiejś okazji machnąć, bo to krótkie motto, na serwetce się zmieści.

barbieturan, wprawdzie feministką nie jestem, ale cytat jest świetny, dobra ironia :great:

mirunia, wracają w takiej formie, że humor internetowy jest przenoszony na takie tradycyjne rękodzieło.

Mam już przygotowane cytaty z Gwiezdnych Wojen, filozofia Ciemnej Strony Mocy, niech twój strach będzie twoją siłą i takie tam motywujące hasła ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hej Kochana! No to łapkę sobie podajemy. Mi ciśnienie nie skacze z powodu mego stanu, ale za to nastrój leci w dół,oj w dół... Mam wrażenie że powolutku jest ze mną coraz gorzej.... :cry: Tulam, bo nic sensownego nie mam na wsparcie...

No nic, idę się położyc. Wpadnę wieczorem, może będę w lepszym stanie, bo nie lubię jojczyc.

Ciekawe, jak Plateczkowa i Dark przetrwali dzisiejszy dzień...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, umówiłam się wstępnie z kolegą na łyżwy, ale się okazało, że to nie jest to lodowisko 5 minut od domu, tylko to 25 minut od domu, nie 5 zł tylko 12 zł i kończy się o 22:00 :shock: I muszę sobie odpowiedzieć na nurtujące pytanie, czy mi się aby na pewno chce łazić po nocy, żebym ewentualnie mogła odpowiednio wcześnie przeprosić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi