Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej

amelia83, ja miałam chwile ale usunęłam z kompa bo włączało się na autostarcie 8)

Joga fajna też praktykuję :great:

Aluś, Ooo kto zawitał .

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie wpadłam, bo przypomniałam sobie o starych znajomych :D W sumie to nic ciekawego, ferie :D Zaszalałam troszkę wczoraj na wyprzedażach, ale nie kupiłam wszystkiego, co wpadło mi w oko, bo funduszy zabrakło :( A tak poza tym, to chyba nic się nie zmieniło, nadal twierdzę o sobie tak, jak wcześniej, ale nie bijcie, proszę ;) A u Was?

Pamietam. Ja tez poszalałam ale kosmetyczno-perfumowo. Troszkę kaca finansowego mam ale .... chłopaki moje kupili sobie nowe łyżwy to jestem usprawiedliwiona :twisted: ..

-- 01 lut 2015, 09:52 --

Infinity, Kasia. Mleko z czosnkiem na noc sobie zrób by wygrzało

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka

:papa: dzień dobry kochani jak samopoczucia ?

ja za godzinke jade na baseny, wstałam i najchętniej bym zrezygnowała przez lęk, bo tam mnóstwo ludziów na pewno , ale staram się skupić na chwili obecnej, oddechu, i pojdziemy na spacer nad morze :105:

miałam kiepski wieczór :-|

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrego dnia :**** :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey :*********Witajcie :)

Ja wrocilam do domku , bylam u znajomych na kawce i herbatce ale czulam sie do kitu, zdolowana , roztrzesiona , wyczekiwalam tylko kiedy znow mnie zacznie bolec glowa i migrene zlapie bo w ostatniim tygdniu mialam ja az trzy razy, a wczoraj to juz bylo apogeum migreny i zawrotow .

Pozniej poszlismy jeszcze do knajpki bo mnie i kolezanke zaprosil znajomy na chinskei jedzonko to tez sie czulam niedobrze.

Zdolowana tym jestem.

Migrena mnie pokonala na tyle ze mam juz lęki z nia zwiazane :-|

Jak Wam niedziela mija?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka kochani

ja miałam urozmaicony dzionek, aquapark, spacer po sopocie, knajpka 'rondelek' w sopocie :) jakie mieli świetne nazwy w menu :D , potem spacer nad morzem, i gorąca czekolada w przytulnym'błękitnym pudlu " lubie ta knajpke tak domowo, tak załapaliśmy się na końcówkę meczu o 3 miejsce w ręczną wygraliśmy :yeah: , ale cały dzień lękowo, szczęśliwa jestem ze już w domku, mam psiaka siostry to z Nią wyszłam i mam z kim wyjść jutro rano :P

dostałam hiancynta od siostry

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ;) :****

podoba mi się !!

"Nie ścigaj człowieka, który postanowił od Ciebie odejść. Nie proś, żeby został. Nie błagaj o litość.

On pojawił się w Twoim życiu tylko po to, żeby obudzić w Tobie to, co było uśpione. Muzykę, z której nie zdawałeś sobie sprawy.

Jego misja jest zakończona. Podziękuj mu i pozwól odejść. On miał tylko poruszyć strunę. Teraz Ty musisz nauczyć się na niej grać."

Pawlikowska

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, gdzie żeś to cudo wypatrzyła ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Czesc Slonce :******** jak sie masz?

Witajcie wszyscy :******* :papa::papa:

Ja wstalam juz z lekami , nasluchuje czy migrena mi sie nie zaczyna :silence::silence: normalnie paranoja.

Ale tak to jest , co za duzo to nie zdrowo.I moj organizm juz migren nie ogarnia.

A niebawem do Madzi ide..... nawet nie mam co z lekow wziac zeby sie uspokoic bo nie mam nic oprocz durnego spamilanu ktory dzialac zaczyna za okolo miesiac :great::great::hide:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Wpadłam tylko na chwilę.Ma dziś wolne i zamierzam odpocząć Miłego dnia wszystkim!

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa: w weekend mnie nie było ... nadrobienie duzo :)

Kupiłam sobie książkę "

Pokonać lęki i fobie

Autor: Bemis Judith, Barrada Amr i czytam wieczorami....

Powiem Wam, że nie spodziewałam się, że lektura ksiązki i nerwicy moze na mnie tak zadziałać. Najważniejsze ze wiem o czym czytam :) Czytam o tym co mnie męczy i widze ze to jest normalne jak migrena ;) I wczoraj mnie taki ataczek dorwał a ja sobie powtarzam " Babcia ma migrene, ja mam nerwice" :P uśmiechnęłam sie sama do siebie i lżej mi sie na duszy zrobilo :)

Polecam kazdemu.

..."Troszczysz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba mało..." ( Łk 10, 42)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, :********* Hey :)

Megi_, :******** znam ta ksiazke ale do mnie jakos nie przemowila, dala mi tylko jasno doz rozumienia ze bedzie lepiej ale ze nie wyjde z tego nigdy...Polecam natomiast "W pulapce mysli"

Ja u Madzi , Madzia rysuje a ja sie trzese .... lalalalalala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani :papa:

Jadę zaraz po wypis i zwolnienie do pośredniaka zawieźć. Mąż w pracy, młody w szkole, a ja na kanapie ... :why: Muszę czym prędzej znaleźć jakąś pracę bo znów wpadnę w kanapowy marazm. Bardzo brakuje mi terapii... Pewnie bardziej tego rytmu, jakiegoś obowiązku i spotkań z ludźmi...

Trza działać nie marudzić ;-)

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi