Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, wzięłam procha ale zatoki to grubsza sprawa :( Jaki miód kupujesz?Ja lubię czarną herbatę z cytryną i miodem

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, ja piłem i mi brakuje tak to czerwoną i czarną choć mi przypadła czarna earl grey o smaku cytrusów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, oj zatoki to masakra- wiem, miałam kiedyś nawet przepłukiwane. Do herbaty to najbardziej lubię wielokwiatowy, a do pożerania rzepakowy. A zamiast cytryny daję plaster pomarańczy - uwielbiam!

Ferdynand k, u mnie w Almie jest biała herbata, kupuję mojej mamie, bo lubi. Podrzuciłbyś jakąś dobrą kawkę, bo ja na paskudnej nesce jadę od rana (już trzecia) :D .

Siedzę z glinkową maseczką, ale mi ściągnęło twarz, mówic nie mogę, dobrze, że nie muszę... ;)

Byłam przy okazji w h&mie, kupiłam sobie dłuższy t-shirt za 20 zeta jeszcze z przeceny. Już nie mogę się doczekac, aż wyskoczę ze swetrzysk i kozaków... A w ogóle to parę fajnych ciuchów widziałam, szkoda, że portfel pusty. Cyklicznie tu jęczę, że zmieniłabym chętnie calą garderobę. Wywaliłabym gdzieś 80% ciuchów. Może kiedyś uda mi się dokonac tego cudu. Niestety, biję się w pierś - tak, mam słabośc do ubrań ( w granicach rozsądku), szybko mi się nudzą.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim :papa:

Mój strach przed końcem przerodził się w spokój. Napięcie i niepokój odeszły, co mnie dziwi ale i cieszy.

Zapomniałam dziś wyciszyć telefon i zadzwonił w trakcie sesji koleżanki :hide: Poszłam żeby go wyciszyć i jak zobaczyłam, że dzwoni trener, to pierwsza myśl, że coś się stało młodemu na obozie. Musiałam oddzwonić, ale na szczęście jest cały i zdrowy, w przeciwieństwie do drzwi w ich pokoju... Zabawa dziewięciu 10latków zakończyła się ich delikatnie mówiąc uszkodzeniem :roll:

kosmostrada :-*** Myślę, że kilka znajomości podtrzymam na dłużej. Mam poczucie dobrze wykorzystanego czasu i to mnie cieszy :smile:

płatku z moich doświadczeń z migreną, to nic tylko prochy łykać i przeczekać :bezradny:

zaczarowanaaa :great:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Och wiem, jak ci serce stanęło... No z chłopakami tak jest, że rozrabiają i powiem ci, że hormony niestety u mojego głupawkę poglębiły...Po ostatniej wywiadówce musiałam zostac i wysłuchac o jego błaznowaniu.

Robisz się na wyjście na bóstwo, czy idziesz na luzie?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada wkurza mnie to, że mam od razu najczarniejsze myśli, ale może matki tak mają ;) Choć bardziej bym się zmartwiła gdyby wszyscy koledzy rozrabiali a on byłby jedynym, który nie bo miałby w głowie, że np "mamie by się to nie podobało" - ja nigdy nie rozrabiałam, wewnętrzny głos mi nie pozwalał :lol:

Spotkanie jest na luzie, posiedzę z godzinę i wracam bo mąż przyjeżdża.

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, no to jak jesień dłuuuuuuuga a nie zima wygląda :evil:

i ciemno a dzień krótki jak w zimie teraz zaczyna POWOLI się wydłużać

-- 23 sty 2015, 15:36 --

więc to jesienioo -zima złośliwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie kochani! Przed chwilą wróciłem do domu. Udało mi się załatwić wszystkie zaległe sprawy więc czas rozpocząć weekend. Miłego popołudnia! ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, cześc Kochana! Co to za dzień - Platkowa zamigrenowana, ty też, pewnie ten front ciśnieniowy też do mnie później dojdzie.

Jak ci się zapowiada weekendzik? Bo ja specjalnych planów nie mam, oprócz tego, że chcę się poruszac. Niestety tabsy swoje robią, cały czas mi się chce jeśc, cała jestem napuchnięta przez zatrzymywanie wody od tej podwyższonej prolaktyny. Jak mogę trzymac dietę, jak ślinię się na widok czegokolwiek do jedzenia. Mordęga, a i tak tyję. Pozostaje mi tylko ruch. Mirunia płakac mi się chce. :(

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia hej :papa:

To chyba ta pogoda...

Ja zdążyłam wypucować kuchnię i łazienkę, a resztę ogarnęłam ;) Będę musiała jeszcze wyskoczyć po kawę bo mi się skończyła, a bez kawy jestem nie do życia. O 20tej mam spotkanie :zonk: I cieszem siem i bojem :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hey :******** ja niestety nadal nijaka , bol glowy moze minal ale czuje sie taka pomieszana , nie wiem czy Tez macie takie uczucie w glowie podczas migreny????

Jakie masz plany na weekend? Ja zadnych konkretnych , nie wiem jak sie bede czula.

kosmostrada, :********* Ciesze sie ze wczorajsza imprezka udana:)

Zalatana23, :********* a gdzie sie to wybierasz dzis?

Zebrec, :papa::papa::papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi