Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, takie z mieska mielonego?

-- 22 gru 2014, 20:23 --

mirunia, Kochana:********* tez robie takie same sledziki jak TY:)Bardzo lubie .

I czuje sie podobnie .Nie wiem co tu zrobic , pogoda ponoc ma sie nie zmienic wiec tez mnie czeka seidzenie w domu.

Zabierac sie dzis za barszc ??? :bezradny:

Arasha, Tez lykam ipp wlasnie , i zwiekszylam dawke , teraz dwie dziennie bo nawala mnie ten zoladek jak nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nom u siebie w sensie u rodziców. Tak że mama coś robi, ja coś robię, tata w pracy, to przynajmniej cicho jest.

Mięso jeszcze mam zamarynować, ale poza tym wszystko prosto i powoli. A potem będę chyba robić koraliki, bo raz,że cioci obiecałam naprawić, a sobie też coś, bo jednak ludzie zauważają, jak się ma coś nowego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasztet w piecu i na dziś zostaje tylko dekoracja choinki, bo muza naprawiona i kolędy będziemy ryczec przy ubieraniu drzewka. :D

mirunia, hej Słonko! Taa, ja na święta w szefa kuchni się zamieniam. Nie żeby mi się zaraz chciało, ale w sumie, nie powiem, lubię, jak się goście i domownicy oblizują się i mlaskają z zapałem. Taka Matka Karmicielka. :D

Trochę się martwię o ten twój brzuch, bo to długo trwa, u mnie jednak z przerwami, falowo, więc na pewno nerwica przyczyną.

platek rozy, ja też lubię takie śledziki, ale przywozi je bratowa męża, a my robimy śledzika siekanego.

amelia83, u mnie wigilia, w pierwszy dzień śniadanie u mnie, a obiad w gościach.

cyklopka, też bym sobie pokoralikowała, ale ciemnica, a ja bez dobrego światła nie mam weny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, jesteś w amoku oj jesteś, nie oszukuj się... :lol: A jutro to włos nam się rozwichrzy z tego szału. :mrgreen: A ja jeszcze jutro na terapię i do roboty... Może i dobrze, że jeszcze będzie gotowanie i pieczenie, to mi poterapiowy wstrząs szybciej minie...

A może ten twój lek ma żołądkowe uboki, czytałaś ulotkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... chyba zrobię sobie kurację IPP

A co to takiego może i ja sobie zrobie :D

Jerzyk ... IPP to jest pantoprazol ( to samo co Controloc czy Contix ). Jest to lek brany przy chorobie wrzodowej żołądka i dwunastnicy, przy refluksie, zgadze oraz bardzo często osłonowo przy innych lekach, żeby zapobiec ww schorzeniom. Małe tableteczki, łatwe dawkowanie, zero uboków :smile:

kosmo To mówisz, że wyjecie :lol:

Przytachałam zakupy z Biedrony, teraz oglądam serial :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi