Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Arasha, tak późno z kościoła? :mrgreen:

I tak byłam na 20 - specjalnie poszłam dalej, żeby mieć spacer. Bo ja mam zaraz za osiedlem kościół i tu jest najpóźniej msza w całym mieście ... o 21 :yeah: W lecie są tłumy, a droga jednokierunkowa pod górę, zakorkowana ma maxa. W Krakowie są jeszcze później msze - o 21:30 ( do wyboru, do koloru ). Ja nigdy do południa nie chodzę :smile:

Co z tym zaproszeniem Arashy na kawę / herbatę :roll: ??? Nikt mnie nie lubi :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tęsknię za czasami przedfejsbukowymi, wprawdzie mając konto/grupę łatwiej się umówić i zawsze jest szansa zagadać, z drugiej jednak strony jest spore pole do robienia niepoważnych rzeczy na pokaz i dziecinnych podchodów. Problem pierwszego świata typu, kto kiedy komu powinien wysłać zaproszenie, żeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał, albo pomyślał :B Właśnie dostałam zaproszenie do znajomych od kolegi, który mi się akurat podobał najmniej :P

Serio, idę porysować i poczytać w łóżku, bo media społecznościowe na prawdę odmóżdżają.

A chodzi za mną ten kawałek (i jak Liber sam przypomniał, jest w nim śnieg):

[videoyoutube=pC-6yJCl1Z8][/videoyoutube]

:papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak byłam na 20 - specjalnie poszłam dalej, żeby mieć spacer. Bo ja mam zaraz za osiedlem kościół i tu jest najpóźniej msza w całym mieście ... o 21 :yeah: W lecie są tłumy, a droga jednokierunkowa pod górę, zakorkowana ma maxa. W Krakowie są jeszcze później msze - o 21:30 ( do wyboru, do koloru ). Ja nigdy do południa nie chodzę :smile:

Ja dzisiaj zaszalałam, 18:00 :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj zaszalałam, 18:00 :mrgreen:

aaaaa

ja zmykam kochani do jutra :papa::papa:

-- 21 gru 2014, 22:30 --

Arasha, hahahah wścieknie się na bank :mrgreen::pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monsz naprawia muzę, dziecko z zapałem gra w League of Legends, pies śpi wywalony brzuchem do góry, czas dla siebie i na spamowej wesoło... Cieszę się, że mój aktualny stan pozwala mi czerpac z tego przyjemnośc. Musiałam to napisac, żeby się ponapawac, bo nie wiem jak będzie jutro. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi