Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Arasha, hej hej! a ty moja droga w jakiej fazie jesteś - przedświąteczny nerw, czy ekstatyczna pozytywnie? Czy może masz świąteczną zlewkę?

Generalnie to jestem tak słaba od 10 lat, że nawet nie mam sił na zlewkę :?

Mnie już tylko forum i marzenia trzymają przy życiu. Taka prawda. Wczoraj mnie przywieziono do domu z Kraka. To najlepsze określenie, bo mnie się obecnie faszeruje benzo, kładzie na tylnym siedzeniu, najlepiej knebluje, żebym nie narzekała i tyle moich wojaży. Sama nie mogę pojąć, jak jeszcze 4 lata temu śmigałam bez problemu pociągiem nad morze :bezradny: Jestem do bani :why:

Tylko jeszcze paru forumowiczów poprawia mi nastrój. A ja wczoraj wysłałam mojemu adoratorowi prezent świąteczny ... ale się zdziwi, jak otworzy przesyłkę :mrgreen: ( bo on myśli, że ja żartowałam ). Nie musiał mi podawać swojego adresu :lol: Upewniałam się jeszcze wczoraj na necie, czy kod pasuje do miasta i ulicy, które mi podał i wszystko gra. On jest rozbrajający 8) Wczoraj chciał mnie odgruzowywać z chałupy, bo myślał. że utonęłam w śmieciach, które segreguję :mrgreen: Dostarczył mi dzisiaj rozrywki na jakiś czas ( 4 PW :105: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa::papa:

ja skończyłam sprzątać szuflady z różnymi pierdołami, które już dłuższy czas nie dawały mi spokoju, ale w końcu mam je z głowy :yeah:

Cognac, ja też kiedyś dusza towarzystwa, imprezy itp., a teraz? masakra jakaś :hide: typowy alien :hide:

moje życie poza pracą i studiami praktycznie nie istnieje :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, na pewno nie jesteś do bani :nono

fajne są niespodzianki :)

A co do korzystnia z życia to rozumiem Cię że tęsknisz za swoim dawnym zżyciem, ja też często tęsknie ...ale ja choruje chyba od zawsze, leczę się 12 lat to zdążyłam się przyzwyczaić po buntach :oops:

jeszcze pojedziesz i nie tylko nad morze, zobaczysz, ;)

-- 19 gru 2014, 18:37 --

ja też mam co wspominać, nie zawsze byłam taaka grzeczna :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, tylko, że ja właściwie nigdy z życia nie korzystałam ( zero imprez, zero facetów ), bo się tylko uczyłam, ale przynajmniej byłam szczęśliwa i miałam siły na tę naukę :P

A zaburzenia to mam w sumie od dziecka, nerwica natręctw to mi już ładnie dała w życiu popalić :time: Teraz najbardziej dokucza mi nieleczona depresja i lęki :why:

Btw Zdziwiłabyś się, co to za prezent :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :********* :papa::papa:

Ale jestem zmeczona , bylam dzis na ostatniej w tym roku terapii , kolejna mam 8 stycznia dopiero.

Pozniej bylam jeszcze na miescie po kilka rzeczy a teraz nogi mnie tak bola bo narobilam dzis mega kilometrow .

Jeszcze chce lazienke sobie wysprzatac i troche pokoj bo jutro mam goscia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, az jestem ciekawa co tam jest w tej paczce ...hmmmm

słuchaj ja Tobie zazdroszczę, że miałas siłę na naukę ,naprawdę Ci zazdroszczę

ja przez depresję i wycofanie nie radziłam sobie ale jakoś maturę zdałam , teraz wielu rzeczy też żałuję, są fajne wspomnienia i te które gdybym mogła tylko to cofnęłabym czas :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja cały czas myślę o tej terapii, kochana :********* I ciągle zastanawiam się, jak ja mam gdziekolwiek dojechać. Spróbuję poszukać czegoś bliżej ...

mirunia, dziękuję :P tylko, że u mnie to nie jest chwilowe. Ja się tak już czuję przez 1/3 mojego życia :why: Czasami mam już wszystkiego serdecznie dość, to znowu tłumaczę sobie, że przecież inni mają gorzej i nie powinnam narzekać, bo mam przynajmniej zdrowe ręce i nogi. W końcu trzeba doceniać to, co się ma. A dzięki forum nie czuję się samotna :P

Poprawiam sobie humor śledzikiem w oleju i pomidorkach :105: ( ciekawa odmiana po ciągłych słodyczach :time: )

-- 19 gru 2014, 19:09 --

amelia83, pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Koniecznie , ja jeZdze na raty jak mi zle wysiadam ale wierze ze jak znajde stala prace i bede musiala jezdzic to wpadne w nawyk jezdzenia tak jak w nawyk robienia zakupow w sklepach bo teraz mnie nie ruszaja juz ani tlumy w nich ani kolejki ani przestrzenie.

To niestety trzeba wypracowac :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, też to w sobie wypracowałam. Sama :shock: Jedyna rzecz, którą udało mi się zmienić bez terapii :roll:

-- 19 gru 2014, 19:31 --

mirunia, już mama była w moim imieniu ( i z moją listą zapytań i sugestii :mhm: ) u takiego bardzo sympatycznego lekarza, u którego próbuję się leczyć. Ja nie byłam w stanie dojechać, bo on nie przyjmuje ani w Kraku ani u mnie. Ale gościu już mnie zna i wie, co za aparatka ze mnie :mrgreen:, a moją karteczkę dołączył do mojej historii nieleczenia :roll:

Mam wykupioną Eliceę ( mój pomysł ), tylko trza zacząć brać :zonk:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, jakby co we wszystkich większych miastach w lutym są bezpłatne konsultacje psychologiczne/psychoterapeutyczne. Co prawda nie pamiętam teraz dokładnej daty, ani miejsca w Krakowie ale mogę sprawdzić jeśli chciałabyś cokolwiek zrobić w kierunku swojego leczenia. Zawsze może coś Ci powiedzą i jakoś ukierunkują co dalej robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, nie :P ale mam kupilam na prezent herbatke wlasnie z platkami roz :D

Ja sobie ejszcze powtarzam jak trace nadzieje ze mam jedno zycie i chce je przezyc a nie przewegetowac, i to mi dodaje sil i pomaga .

Zreszta pisala u nas na watku jakis czas temu patibell , ona miala klopot zeby wyjsc nawet za prog domu , ponad rok tak siedziala , a teraz smiga jak ta lala ... na zebrania do syna , jezdzi do marketow , sama samochodem a miala klopot zeby wyjsc z domu do ogrodka .

-- 19 gru 2014, 20:49 --

https://www.youtube.com/watch?v=LXet-FuJxY8 cudne !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, a teraz z ciekawości sprawdziłam i jednak w Kraków nie bierze udziału w tych Ogólnopolskich Dniach Bezpłatnych Konsultacji Psychologicznych także i tak dupa :P

-- 19 gru 2014, 20:07 --

cyklopka, odpowiedziałabym: 'człowieku, opanuj te pędzące bizony'? :mrgreen:

a tak serio, nie wiem, pewnie by mnie zatkało w pierwszej chwili :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi