Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór kochani!!!

Czy mogę ciutkę ponarzekac? ;) Głowa boli, kręgosłup boli, brzuch boli, nic się nie chce... Nie podoba mi się ta pogoda, organizm wariuje, ciemno jak w lochu, śniegu nie ma, mrozu nie ma... Na chwilę słońce u mnie wyszło, ale byłam w pracy.

Nie wiem , czy dziś jest sens mojego "wyspowania", bo nie mam energii nawet do gadania. To do wiosny przeleżę wieczory pod kocem? Jakaś masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana, też uściski ci ślę wielgachne, łapkę sobie dziś podajemy... Byle do weekendu, coprawda roboty w domu masę, ale w świetle dziennym człowiek inaczej funkcjonuje, no i jest szansa się wyspac.

Idę zrobic sobie herbatę na brzuch, może coś poczytam, obejrzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

No to i ja ponarzekam ...

Fatalnie u mnie. Od poniedziałku mam totalnego doła :bezradny: Niepokój, lęk, chęć wycofania i najchętniej schowałabym się pod kołdrę... Rozmawiałam dziś o tym na terapii. Trochę się uspokoiłam, bo zdaniem terapeutki dokopujemy się do czegoś co jest nieświadome i budzi we mnie takie właśnie emocje. Daj Boże, bo już mam serdecznie dosyć :time:

kosmostrada ładuję się do Ciebie pod kocyk ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Zalatana23, acherontia-styx, oj fajnie by było razem pod kocykami, dobra herbata, pierniczki (moje i zalatanej), trochę jęczenia, dużo babskich śmichów-chichów, od razu byłoby nam lepiej. :D

-- 17 gru 2014, 21:14 --

Pluszowa, moja droga, częśc z nas ledwo nogą rusza, a ty nam każesz się przebierac... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Zalatana23, acherontia-styx, oj fajnie by było razem pod kocykami, dobra herbata, pierniczki (moje i zalatanej), trochę jęczenia, dużo babskich śmichów-chichów, od razu byłoby nam lepiej. :D

-- 17 gru 2014, 21:14 --

Pluszowa, moja droga, częśc z nas ledwo nogą rusza, a ty nam każesz się przebierac... :D

kosmostrada :-*** :105:

-- 17 gru 2014, 21:36 --

a do tego jakiś fajny film...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z geodezji przyjechali. Budzę mamę. Mówi że nie wstaje. Przyszła sąsiadka że musi koniecznie podejść. Wpuściłam do mamy. W pokoju smród alkoholu. Nie mam zamiaru matki kryć. Mama będzie miała przerąbane w okolicy, na mnie też się odbije, ale w mniejszym stopniu niż znoszenie tego wszystkiego i ciągły strach że się zapije na śmierć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi