Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wam!:) w końcu prawie koniec tygodnia.

U Was też tak nie ma śniegu? codziennie rano wstaję i patrzę automatycznie za okno, z nadzieją, że w końcu będzie biało. Nie wiedziałam, że aż tak będę wyczekiwać:)

Cognac, ja spędziłam ostatni weekend w łóżku, poniedziałek również, ale nadal nie czuję się do końca dobrze. Wylecz się porządnie, wygrzej, pooglądaj coś, poczytaj i jakoś to zleci!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, to jest fajne jak się siedzi w domu i wychodzi tylko tak załatwić bieżące sprawy, na spacer itp.

ale dla osoby która na co dzień kursuje pociągami pomiędzy pracą, uczelnią a domem i to o niezbyt przyjaznych porach w takich warunkach PKP z nazwy Polskie Koleje Państwowe zmienia się w 'Poczekaj Kiedyś Przyjedziemy' ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieńdoberek!!! :papa:

Śniegu nie ma niestety, wiatru też jeszcze nie widac (może jednak gdzieś się rozejdzie po drodze, czy zostanie na morzu), ale za to podejrzanie ciepło.

Nie idę dziś do pracy, coprawda skoro świt wstałam, ale i tak fajnie móc zaplanowac inaczej dzień, no i nie musiec robic makijażu. ;) Kawa wypita, nos przypudrowany, czekam już gotowa na koleżankę i jedziemy zapełnic lodówę.

Życzę wszystkim miłego dnia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi