Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada Nic takiego nie sugeruję. Po prostu to pocieszające, że nie wszyscy mają po 20 lat :mrgreen: Czułabym się w takim towarzystwie jak dinozaur :?

Aleś Ty wyedukowana :shock: Myślałam, że będę musiała wszystkim objaśniać, co to emeto ... Aleś mnie wyręczyła. Dziękuję, bo mam tego tematu po dziurki wnosie. Wiesz, z emetofobikami tak to zazwyczaj jest, że są to osoby, które praktycznie nie wymiotują, tylko się tego panicznie boją :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, też brał całą, jednak potem było za dużo. Nie powinnam brać codziennie, ale ciężko mi isę przełamać by nie brać. Boję się że sie roztrzęsę przy kimś. Dawno się to nie zdarzyło, oprócz tej sytuacji gdy zmarł Wujek, ale to zrozumiałe. Kiedyś będzie trzeba się przełamać. Dziś jestem wkurzona i przed @ więc odbija mi maksymalnie. Także usuwam się z forum bo widzę że dużo wysiłku chwilami wkładam na to że by nie fuknąć na kogoś. Zrobię psiakom jeść i klapnę się przez tv. Na razie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Wiem co to jest kochana, bo wzięłam sobie kiedyś listę zaburzeń, żeby mi miło było zobaczyc, że jakiś nie mam. ;)

tosia_j, nie wiem, czy cię jednak Jerzy nie przelicytował...

-- 06 lis 2014, 18:47 --

Infinity, Odpoczywaj więc i na razie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam, bo jednak wieczorem chłodek jest. Dziwię się, jakby to nie był listopad. Na wysokie schody szybko wlazłam i trochę się zaspałam i na nutę starych pierdzieli powiem: łoj panie, już nie ta kondycja co kiedyś... ;)

Arasha, tosia to ma dystans i takie końskie zaloty to dla niej nie pierwszyzna , nie tosia? :D

Chyba czas na rozgrzewającą herbatkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam , i uslyszalam ze jestem za mloda :shock::shock::shock::shock: normalnie powinnam byc kobieta bez wieku bo co rozmowa to albo slysze ze jestem za stara , albo za mloda albo mam za duzo doswiadczenia :bezradny::bezradny::bezradny: szkoda bo praca przyjemna .

lęki mnie na rozmowie łapaly ale to u mnie normalne .

Ciesze sie ze bransolka sie Wam podoba :smile::smile::smile::mrgreen:

http://herbaty-ziola.pl/9-herbaty

to siec tych herbaciarni w ktorej na rozmowie bylam .... teraz jak patrze w zakladke kariera to widze ze szukaja pan 40 + , alem duzo mlodsza nie??? :why::why:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi