Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich:)

ja siedze i szperam w internecie ale nie moge znaleźć nic konkretnego... otóż mój mąż stale mnie wyzywa od głąbów karze mi zamknąć morde wyzywa od psychicznie chorych ze nikt mnie nie lubi itd i zastanawiam się czy faktycznie aż tak jestem chora psychicznie i coś jest ze mną nie tak czy co...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :***********

chocovanilla, i Ty masz nie meic lękow i nerwicy przy takim przepraszamz a wyrazenie ośle ?????? :shock::shock::shock: Dopoki z nim bedziesz to bedziesz miala nerwice bo niemozliwoscia jest nie miec przy takiej osobie. Nie rozumiem teraz po jaka cholere za niego wychodzilas w sierpniu bo przeciez przed slubem Cie tak samo traktowal !!!!!! musialam to napisac wybacz ale jak dla mnie facet jest do wyrzucenia z Twojego zycia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no w sumie racja :oops::smile:

No ale facet jest tragiczny :hide::hide::hide::hide: do pozbyciqa sie i bycia wreszcie szczesliwa. No bo jak mialabym sluchac codzien ze jestem wariatka i ze mam sie zamknac i jestem glabem to jak tu byc szczesliwa? jak nie miec lękow , jaikie miec poczucie wartosci .. i dziecko na to patrzy bo przeciez maja coreczke ... sio pajaca z zycia i prace nad soba rozpoczac i nad zyciem bez niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla strasznie przykre, brak wsparcia w osobie, która powinna być najbliższa :-( Bardzo toksyczna osoba - przepraszam, że tak mówię, ale takie zachowanie Twojego męża będzie tylko pogłębiało lęki i osłabiało Ciebie jako osobę, żonę, matkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, nie mnie oceniać twoje wybory, ale ciężko pojąć, że są ludzie, którzy chcą z kimś być tylko po to, żeby się wyżywać :roll:

A do mnie się mój niedoszły mąż od paru dni nie odzywa, pewnie ma coś na sumieniu. Prawdopodobnie go poinformuję, że jestem już za stara na jakieś uniki, fochy i znajomość korespondencyjną :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie łatwo wyplątać się z takiego związku, zwłaszcza jeśli się nadal kogoś kocha... Wiem coś o tym. Moja siostra była w mega toksycznym związku. Bardzo długo w tym tkwiła :-( Teraz jest "wolna" i szczęśliwa, ale i ona i dzieci do dzisiaj borykają się z problemami wynikającymi z tego co przeżyli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka ;)

chocovanilla, jak może Ci tak mówić??? Nie rozumie tego. Chce pewno wyładować złość na Tobie.

To ja nie jestem aniołem czasem się zezłoszczę a największą moją winą jest to że prawie nic nie robię, żle się czuję i się mi nie chce robić, ciężko mi robić coś :(

Dzisiaj spałem w nocy może dwie godziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi