Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, to ja tam widze sporo psychologicznych artykulow :shock: bo z zalozenia taki ma byc profil gazety :D

Bo to jest czasopismo coachingowe, czyli nowoczesna psychologia. Taka, która za większość problemów obwinia tradycyjny model rodziny, podział ról, wartości it.p., natomiast bezkrytycznie łyka wszystkie źle pojęte "mądrości" Dalekiego Wschodu, czyli jest to New Age.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, placzę nieproporcjonalnie do powodu.dzialam pod wplywem emocji

nieboszczyk, nakopie ci bracie bo sie nie odzywasz

chyba w tobie zamieszkała dusza scarlett33 po jej śmierci

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, scarlett33 pisała do mnie tak samo za życia więc pomyślałem że w ten sposób szuka mnie zzaświatów.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, scarlett33 też wykazywała zainteresowanie moją osobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, nie martw się ja ograniczę się tylko do tego.nie żadne im dalej w las tym więcej drzew.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór! :papa:

Coś ciekawego u was dzisiaj? Ja energię dziś poświęciłam na różne czynności domowe typu zmienianie pościeli itp., więc mam włączony tryb robota, na wysokich obrotach fizycznych, niskich umysłowych i bez dozy kreatywności.

Jedynym wydarzeniem wymagającym dziś ode mnie pomyślunku był moment, gdy mój pies zrobił kupę, a ja miałam w jednej ręce smycz i zakupy, w drugiej otwarty na wietrze parasol i musiałam wykombinowac jak tu po nim posprzątac w tych okolicznościach.

tosia_j, muszelki to ja ci mogę wysłac, świeżo zbierane :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mam taką nadzieję, jednak po dzisiejszych odwiedzinach tracę. Jest tak jak było, więc ciężko. Nie wiem czy jego umysł dojdzie chociaż troszeczkę do sprawności. Kurcze, on zdał maturą na 5.0 nie był głupi, a teraz to, przepraszam, ale kretyn. :why:

-- 20 paź 2014, 17:51 --

Też jestem kretynką, ale nigdy nie byłam mądra, a on był. Przykre co robi z człowiekiem choroba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wiem, oczekiwałam cudu chyba :roll: Boję się że powie że dobrze się czuje, a lekarze też mogą machnąć ręką że już lepiej nie będzie i go wypuszczą.

-- 20 paź 2014, 18:05 --

jutro będę rozmawiać z lekarką, dzisiaj jej nie było i zobaczymy co powie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, no własnie ja też :105:

przysłali mi kubek termiczny jest śliczny i ma długo trzymać ciepło :D

jutro pojade do kumpeli po notatki, a w srode jade do kolezanki do klubu zdrowego zycia na jakis pomiar wieku metabolicznego i pomiar mięsni hahah zaprosiła mnie koleżanka ze szkoły :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi