Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, to dość ciężka praca, ale bywają różne dzieci i różni starsi ludzie-trzeba mieć nadzieję, że uda Ci się-powodzenia Kochana. Czekamy z Tobą.

Może będą jakieś propozycje w niepełnym wymiarze godzin, może doraźnie... :?:

Co do ciucholandów, to ja też korzystam często, nawet z internetowych. Jeśli mam jakieś wyjście "poważne", kupuję czasem coś nowego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Kochana chcialabym takie dziecko okolo 4-5 latek zobaczymy co wyjdzie . Nawet na kilka godzin w tygodniu , cokolwiek byle g rosza sie dalo zarobic.

A dzis mialam dol mega rano i przed poludniem i co zrobilam? Wymalowalam sie , wytpachnilam ubralam i wyprowadzilam ta france depresje na spacer , miedzy ludzi :D:mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :great: i słusznie, może ona się wystraszy kiedyś w końcu :mhm:

Moja znajoma zaprowadza i przyprowadza małą dziewczynkę ze szkoły, czasami, gdy rodzice gdzieś wychodzą, ona zajmuje się nią-to niezła opcja.

-- 03 wrz 2014, 18:53 --

amelia83, Karinko, a nie chciałabyś wrócić do tego zajęcia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, wlasnie mysle o czyms takim ... zobaczymy co wyjdzie i czy sie ktokolwiek odezwie :bezradny:

Tak dzis mialam same mysli na nie i sie az rano poplakalam ale pozniej jak wrocilam juz ze spacerku i z tego ciuszkolandu bylo lepiej . Popralam kupione rzeczy , zjadlam obiad , zrobilam sobie pyszna herbatke roiboos i jakos w miare jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide Kobietki na kolacje :mrgreen: bo patrze ze juz 20 :)

A mi cos w brzuszku glodno :P:P

-- 03 wrz 2014, 20:00 --

jasaw, wlasnie ta sytuacja sie martwie i dlatego malow e mnie spokoju ostatnio ale poltora miesiaca mialam w sumie calkiem normalnie , malo kiedy mi sie zdarzaly jakies lęki czy doly .... Teraz mnie chwycilo bo frustracja mnie lapie na to szukanie pracy , na Mops i na UM ... Ale w koncu jakas prace znajde , mam nadzieje :uklon::uklon::uklon:

-- 03 wrz 2014, 20:01 --

Sciskam Was cieplutko :***************** Spokojnego wieczorku Dziewuszki :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi