Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw - Gratuluję wyjścia, ja też dopóki sił starczy będę oswajac. :smile:

Juz się psychicznie przygotowuję do faktu, że zaraz rozpoczęcie roku szkolnego, a ja jestem w klasie skarbnikiem i jestem w radzie rodziców, więc będą zebrania. No i od września do pracy, ale dzięki Bogu, daleko nie będę miała. I od września na terapię... Jezoo, aż mi słabo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dokladnie ejst tak jak mowisz , musimy leki sprowadzic do poziomu takiego zeby je umiec kontrolowac i oswoic.Bo one zawsze nam beda towarzyszyc , i towarzyszyly tylko wczesniej inaczej do tego podchodzilismy. Pojawialy sie ale my sie ich nie balysmy.

I da sie funkcjonowac, wierz mi ja bylam w takim stanie ze mialam klopot do sklepu wyjsc. Mimo tego wychodzilam . Teraz jest duzo lepiej jak bylo.

jasaw, Aniu ja tak zagladac czasem bede :) Bo Was tu Kobietki ogromnie polubilam.

mirunia, hihi jak mi miloz e sie ktos cieszy na moj widok :D:D :************

cyklopka czekam zatem na pw na przepis :) i dziekuje z gory.

Spijcie spokojnie :papa::papa::papa:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, za piłeczką ganiała tylko że krótko z reguły jej się nie nudzi i końca nie ma. Cześć

-- 20 sie 2014, 09:20 --

Dziś jadę na zakupy i kurka coś sobie kupię, tym razem nie daruje, zostało mi 15 zł ze sprzedaży roweru i telefonu resztę z 300 poszło na psiaki.

-- 20 sie 2014, 09:22 --

Nie wiem, pogadam z mamą, może wreszcie porządne spodnie kupię do szkoły tylko nie wiem czy mama jakieś pieniądze ma z czego dać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi