Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, Tosia o wiele lepiej:)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GITS, te tematy się usunie

gdy koty wezmą władzę moderacja skapituluje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mamy swoich tutaj "To jaaaaaaa " też ma kota w avku temat esci spin off tu indoktrynuje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, u mnie...nic sie nie zmienilo, odezwal sie raz

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim!

Ferdynand k - polecany przez ciebie bupropion , podobno byłby ogólnie super dla mnie, ale rzygam po lekach, a to jego najczęstszy skutek uboczny, więc mi nie przepisze :why:

Tylko mi nie mów, że mam sobie zamiast fajek sprawic kota :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ze kocha i przeprasza :roll:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, nic, niech sie potoczy jak ma byc to bedzie, tym razem nic nie bede robic, przyspieszac :roll:

-- 04 sie 2014, 09:52 --

Infinity, czesc:):****

-- 04 sie 2014, 09:55 --

tosia_j, masz pw

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, idz mu poprzezkadzac :P

-- 04 sie 2014, 11:12 --

M pomogl mi otworzyc sie na innych ludzi, bylam z nim bardziej beztroska, jak Go nie ma nie widze sensu w zyciu, nie widze nic....

oboje jestesmy niedojrzałymi, dużymi dziecmi, pewnie dlatego tak swietnie sie czesto rozumielismy

:roll::cry:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazi-cat.jpg

ok kto się nie podporządkuje zostanie zesłany i przerobiony na kocią karmę

i żwirek :lol:

nie ma nazwy kosz będzie kuweta :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero wrocilem z biedry, wyszedłem dopiero o 12 bo mnie natręctwa złapały :( i musialem odpuscic, ale zacisnąłem zeby i poszlem, kurde caly spocony bo jak mam natręty to sie poce kiedy sie skonczy ten obłęd :hide:

zespół natręctw; paroksetyna 60 mg, doraźnie diazepam 5 mg, fajki i kawa ogromne ilości

ściany mają uszy, ludzie to pluskwy, wiem to, część z nich jest jak szczury, co robią szczury - węszą, szklanka przy uchu życie na podsłuchu, i nawet nie wiesz kiedy już ziomek leżysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, o co Ci chodziło w mailu? Bom za głupia żeby się połapać :(

GITS, pw tylko po to byś się dołączył/ła do off topu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, pilem jedna kawe dzisiaj o 6 rano

zespół natręctw; paroksetyna 60 mg, doraźnie diazepam 5 mg, fajki i kawa ogromne ilości

ściany mają uszy, ludzie to pluskwy, wiem to, część z nich jest jak szczury, co robią szczury - węszą, szklanka przy uchu życie na podsłuchu, i nawet nie wiesz kiedy już ziomek leżysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, czasami tylko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi