Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Doberman, cześć ;)

co tam słychać?

jak się udało wczorajsze spotkanie z kolegą? ;)

Cześć. U mnie w porządku. Właśnie wróciłem do domu. Spotkanie z kolegą bardzo się udało, bo przyjmą mnie do sekcji ASG. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa:

platek rozy, widzę, że dziarsko działasz od rana... super! Oby to przyniosło pozytywne efekty :great:

U mnie dzisiaj rano po nocnym deszczu było nawet znośnie jak szłam do pracy, ale później znowu rozpętała się piekielna duchota i skwar :hide:

Musiałam w pracy kilka razy wychodzić do drugiego budynku i ledwo dychałam...

Ranek był nieciekawy w domu, wstałam dużo wcześniej przed budzikiem i złapały mnie poranne lęki i skok ciśnienia 160/90... ledwo to opanowałam.

To pewnie była reakcja na pójście do pracy po weekendzie i ogarnianie spraw służbowych :hide: przed urlopem.

Boże, kiedyś nie miałam takich problemów ani przed urlopem, ani po urlopie. Po urlopie człowiek czuł się rozleniwiony, myślami jeszcze gdzieś na wyjeździe, miło wspominał i opowiadał koleżankom w pracy... a teraz to wszystko jest inne, stresujące i napawające lękiem.

Wczoraj wyszłam sobie na wieczorny, godzinny spacer, żeby się dotlenić i ochłodzić i było w miarę ok.

platek rozy, jak tam samopoczucie w ten upał?

Kochana witaj :********** oj ja kiepsko upaly znosze , jestem caly czas ociezala ...Mamy przechlapane z tymi lekami ja tez je lapie prawie co dzień.Juz watpie zeby mi to calkiem przeszlo. jak sie teraz czujesz?

Ja dzis nie zalatwilam wszytskiego niestety , wiecej papierologii niz to warte.

acherontia-styx to zycze zebys znalazla nowa , lepsza prace :great::great::great:

Slucham sobie Monilove (to takie ska) i odprezam sie .Dzis pol dnia zalatwien i nerwow w UM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ufarbowałam włosy :pirate:

Poproszę focię. :mrgreen:

Dałam w "ludziach z forum". Niestety kolor kiepsko widać, bo bez lampy błyskowej; telefon ma tylko taki tryb, jak się robi twarzą do telefonu. Jak próbowałam na ślepo z lampą, to takie ujęcia mi powychodziły, że tylko do tematu o dysmorfofobii :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam panów. Coś mi odwaliło i znudziła mi się moja obecna fryzura (łysa bania) i postanowiłem zapuścić dłuższe włosy i przefarbować na blond. Takie rzeczy to u fryzjera, co nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi