Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

porozmawiąłam z przyjaciółką przez telefon tak mi sie ciepło na sercu zrobiło, jak mi powiedziała, że mam pamietać, że mam przyjaciół jak wspaniałych ludzi mam wokół siebie, nacodzień nie zdajemy sobie często z tego sprawy dopiero przy jakimś większym kryzysie gdy "coś " pęka patrzymy zwykle na pewne sprawy inaczej tak głębiej i mądrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, coś ostatnio niezbyt dobrze się czujesz. Ja niestety też, chociaż minimalnie jest lepiej niż przez wiekszość dnia. Jaka pogoda u Ciebie? U mnie pochmurno i dosyć chłodo, do tego silny wiatr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, wiesz nie mam pojecia co Ci powiedziec bo nie wiem jak sie czujesz :bezradny: Jesli by mial ten szpital pomoc i dobraliby Ci lekarstwa niezle co poprawiloby Twoje funkcjonowanie to czemu nie? Jesli sie czuejsz na silach.

Ja mykam sasiadka do pozniej :*****************

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi, czy to jest normalne, że jak ktoś mnie częstuje jedzeniem, którego nie lubię, to potem specjalnie wymiotuję. Powiedziałam dziś o tym M. i on powiedział, że normalne to to nie jest. A ja nie lubię jak ludzie mnie częstują, bo ja mało rzeczy lubię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, no ja też się staram. Tylko czasami nie wiem, co mam zrobić. Moja mama uważa, że mam anoreksję i często jak do mnie przyjeżdża, przywozi jakieś suche drożdżówki i pączki ze sklepu. Ja nie lubię, ale żeby udowodnić jej, że nie mam tej anoreksji, zjadam to na siłę, a jak mama wyjeżdża, wszystko wymiotuję.

Jak sama sobie kupuję i robię jedzenie, to nigdy nie wymiotuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, mój tata tak miał

-- 21 cze 2014, 20:50 --

ja też tak w sumie miałam jak ktoś nakłonił mnie do zjedzenia rosołu. Pamiętam jak siostra, "zjedz pyszny rosołek", zjadłam i zwymiotowałam po jakimś tam czasie bo jednak mój organizm a rosół się nie lubią :roll:

-- 21 cze 2014, 20:51 --

W sumie to czasem nie wypada czegoś odmówić. Ja nie miałam babci, ale babcinych pierogów się nie odmawia bo można złamać serce. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi