Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, Wg mnie to natretne myslenie . Psychozy raczej maja osoby ktore choruja na schizofrenie .

Ja czesto jak mam leki to mysle ze zaraz nie wiem zemdleje w sklepie albo umre albo bog wie co mi sie stanie.

Zezarlam lody marchewkowe w tej knajpce , jesoooo jakie pyszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaale gorąco na dworze... wróciłam z wędrówki do kauflandu i figa....!! zamknięty, bo święto! Chciałam swoją ulubioną kawę kupić i parę drobiazgów i niiiici :shock:

Na razie siedzę w domu, bo upał, może pod wieczór na działkę do brata się wybiorę, już dzwonił i zapraszał, zobaczę jak się będę czuła. Nie bardzo mi się chce tam jechać bo komary okrutnie żrą wieczorkiem :shock:

platek rozy, jak się czujesz? fajne te lody chyba, jeszcze takich jarzynowych nie jadłam :roll:

co porabiasz w domku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, gratuluje raz jeszcze Kochana moja :***************** :105::great::great::great::great::great::great::great:

mirunia, :*************** czekam teraz na znajomych , upieklam tarte z wedzonym lososiem , mozzarella i pomidorkami koktajlowymi . No a samopoczucie nijakie , dol mnie meczy i taka pustka we mnie :bezradny::bezradny:

Na balkonie posiedzialam chwilke ale mnie tak nagrzalo ze o matko :why:

A TY co bedziesz porabiala? Moze idz do tego brata zeby nie siedziec samej? Albo z kims spacerek jak sie ochlodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, tak, ale u mnie, już w domu;), jest znośnie pomiędzy drzewami. Drzewa przysłaniają okna i jest chłodek.

-- 08 cze 2014, 16:47 --

Czuje się jak pijana. W głowie mi się kołuję, a to na pewno nie ze zdenerwowania bo jestem wyjątkowo spokojna, więc albo odchorowuję egzamin, albo przesiadywanie na słońcu mi zaszkodziło.

-- 08 cze 2014, 16:47 --

albo nowe leki co najbardziej prawdopodobne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi