Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, pod wpływem gdzieś ta granica sie zaciera, ale szczerze alkohol juz mnie nie bawi jak kiedys, a każdy kac potwierdza słuszność zamierzenia odstawienia alkoholu na zawsze. moze jak znajde dziewuchę to juz nie wypije ;-d

Enii, prasa do soków, to jest podobno najlepsza maszyna do tych rzeczy, ale drogie to cholersto jest strasznie. u mnie jest fajny stragan i fajne na nim dziewczęta :D także wszystko jest po drodze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, botwinkę, ogórka, rzodkiewkę, szczypiorek i kefir, jem to z ugotowanym jajkiem.

A dziś zrobiło mi się jakoś smutno, napisałam dziś wiersz o czyjejś śmierci, która mi się dzisiaj przypomniała i jak go czytam, to mi jeszcze smutniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałam pierwszy raz smsa do mojej psycholożki że czuję się fatalnie to chciała wzywać karetkę :shock: ale sobie narobiłam, siedź cicho gdy cierpisz głupia krowo :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze ciekawe czy mnie posłuchała i nie wezwie. Może i dobrze by było. Nareszcie bym mogła sobie odpuścić

-- 08 maja 2014, 19:18 --

Nel, dla odmiany mi serce łomoczę ale się ożywiłam i to jest na plus bo byłam jak trup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ale ja czytam swój własny wiersz, który przed chwilą napisałam.... I nie jest mi smutno z powodu tego wiersza, tylko z powodu tego, co się stało...

-- 08 maja 2014, 19:27 --

Zauważyłam, że ludzie nie potrafią rozmawiać o śmierci.... A ja mam bardzo dużo do powiedzenia na takie tematy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi