Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ja 6 tabletke antybiotyku wzielam i nic lepiej;/ poszlo mi tylko na zatoki... masakra... wczoraj mama z siostra uspily psa i rez nie moge sie pozbierac i cos mnie lek zlapal... nie wiem czy to normalne przy nerwicy ale czasem juz ten lek mnie tak przybija ze przeraza mnie zycie z tym coaglym strachem... brakuje mi sil by walczyc nadzieji i mecze sie bo boje sie zycia ale jeszcze bardziej smierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :**************

Ja chyba musze isc po jakies leki na bezssennosc bo nie moge spac. Nie wiem juz czy to po coaxilu czy po prostu sie zamartwiam. :bezradny:

Slonko piekne na dworze :105:

Milego dzionka :yeah:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hey Kochana :************ wlasnie od kiedy zwiekszylam coaxil to mam ten klopot ze spaniem :( pisze w efektach ubocznych bezsennosc to mzoe byc od tego .

A na komisji byl taki rzeczowy doktor ale nie straszyl mnie ze nioe dostane swiadczenia , pytal tylko od kiedy choruje , jak wyglada moj dzien , czy terapia mi pomaga i tyle.

Nie mam pojecia co bedzie bo moje papiery teraz ida jeszcze do orzecznika i to on dopiero orzeknie czy swiadczenie dostane czy nie :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, hydra mi nie pomaga juz na sen niestety. Biore ja czasami w ciagu dnia i nie jestem nawet zamulona .Ja ja mamw uzyciu od 2010 roku wasnie na sen mialam wtedy zapisana i chyba sie organizm przyzwyczail.

Chjlora zwieksze moze toz adziala bo bralam cwiartke i spalam a teraz po cwiartce zasne na 2 godziny i po spaniu :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dzis sprobuje wziac polowke i zobacze :) nie chce tez rano byc zamulona strasznie.

Co tam Kochana na dzis planuejsz? ja mam ochote na bo botwinke i kupie ja jak bede wracala od lekarki bo ide po recepty do ogolnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ojej nawet nie widzialam pogody na weekend ale jak taki bedzie to ja tez bede zmuszona do siedzenia w domua to mi nie sluzy wybitnie.

Ogolnie jak slonko swieci to mam lepszy nastroj.

Tez musze dzis ogarnac w domku :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, mam nadzieje ze bedzie chociaz jeden ladny. a wlasnie se\ie wiatr zerwal i chmurzyska przyszly :bezradny:

ide bo musze isc po recepty :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, hellooł

ja dzis troche mam zjazd po dwóch dobrych dniach spadek formy ale postanowiam nie leżeć tylko działać i zbierać siły, by na dniach wrócić do pracy ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, amelia83, :*****************Hey Kochane :papa::papa:

Ja dzis tez mam spadek formy , tyle Was pociesze.

Juz jakies lęki sie przyplataly w sklepie i u lekarki... ech ciezki zywot mamy :o:evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, masz botwinę? ja staram sie cos ogarniać w domku i ogladam film z julliette binoche i jean reno "mężczyzna moich marzeń"

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, :brawo:

czytałam rano fajny artykuł w Charakterach o samowspółczuciu i jak być dla siebie przyjacielem

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, helloo, nie w pażdziernikowym numerze, teraz mam czas i odkopuję artykuly w ulubionych czasopismach

-- 09 maja 2014, 11:46 --

DarkMaster, walczyć....zawsze...pomimo wszystko....:)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, super Kochana :*************** :great: ze udalo sie ogarnac pokoj :)

Ja tez pomylam garnki i obralam ziemniaczki .

amelia83, nie mam botwinki bo miala jakies takie przywiedle u mnie na straganiku :bezradny::bezradny: kupie moze jutro albo w pon.

acherontia-styx, DarkMaster, :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Może sie uda, pierwszym celem będzie dotarcie dziś na uczelnie...

platek rozy, :papa:

-- 09 maja 2014, 11:54 --

mirunia, Ja mimo wolnego, nie spałem przez ostatnie 4 noce dłużej niż 4 godziny, a jak już spałem to miałem cholerne koszmary.

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

DarkMaster, odpuśc ale później nie miej pretensji do siebie ze nic sie nie układa. Wybór nalezy do Ciebie :twisted:

A co gorsza bedziesz porównywał sie z innymi którzy sa w ''lepszym'' stanie i krew Ciebie bedzie zalewała ze to nie Ty. I bedziesz zły na cały swiat.

A tak na powaznie ustal sobie piorytety i konsekwentnie je realizuj, nie porównuj sie z innymi i nie mysl ''a jesli dziś blebleble... '' to nic Tobie nie da pozytywnego a jeszcze bardziej utwierdzisz sie w przekonaniu ze jestes do niczego.. No chyba że jestes w tym wąskim gronie którym biadolenie itd pasuje :lol:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, mam a le to u ogolnej bylam lekarki , nie lubie siebie takiej , kurcze zas sie nakrecam ze juz mi nie minie choroba a juz bylo tak niezle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi