Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

czarnobiała mery, nie ma jak stragan pełen świeżych warzyw i owoców kąpiący się w słońcy :D

nerwosol-men, no taaak, ale wiesz, ja chodze na basen, czasem biegam i ćwicze jogę, myślalłem że juz nie wypije, a dwa dni chlałem :o

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, e tam wrzucisz to shakera i juz. Ostatnio to wyciskarke sobie sprawiłam do soczków :105:

-- 08 maja 2014, 18:42 --

neon, zdecydowanie. Tylko straganu nie mam po drodze :evil:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, mnie terapia pomaga :) i silna wola to fakt , a ja teraz mam ciut zajec i staram sie myslec o nich to tez lepiej :)

mam zamowienie na kilka bransolet do sklepu :great::great::great::great: :)

Lece :papa::papa::papa::papa::papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, pod wpływem gdzieś ta granica sie zaciera, ale szczerze alkohol juz mnie nie bawi jak kiedys, a każdy kac potwierdza słuszność zamierzenia odstawienia alkoholu na zawsze. moze jak znajde dziewuchę to juz nie wypije ;-d

Enii, prasa do soków, to jest podobno najlepsza maszyna do tych rzeczy, ale drogie to cholersto jest strasznie. u mnie jest fajny stragan i fajne na nim dziewczęta :D także wszystko jest po drodze :)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, no fakt drogie..ale lepsze niz sokowirówka.. Ale to inwestycja w moje juniory też..

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczorj troszke joge cwiczyłam, zastygnięta jestem od lenistwa i napewno wrócę na sesje jogi raz w tyg i na basen też jeszcze rower- te 3 sporty uwielbiam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, gratuluej Ci tych zamówien, bardzo fajna sprawa :)

Enii, jakbym miał dzieci to tez bym zainwestował w tą maszynę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, nooo odkąd palę nie biegam jsli nie musze chyba ze za autobusem :mrgreen: czasmi z psami ale chila i zadyszka

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja nawtykałam się pierogami mniam ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja czasem przez joge jestem taki pobudzony, ze przebudzam sie w nocy, dlatego zaczynam robic przerwy, bo ostatnio cwiczylem systematycznie codziennie :)

mirunia, i jak zielono :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, helllooo2uge4p4.gif

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałam pierwszy raz smsa do mojej psycholożki że czuję się fatalnie to chciała wzywać karetkę :shock: ale sobie narobiłam, siedź cicho gdy cierpisz głupia krowo :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, fajnie ze taka przyjazna i zaangażowana....

juz ci lepiej?

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze ciekawe czy mnie posłuchała i nie wezwie. Może i dobrze by było. Nareszcie bym mogła sobie odpuścić

-- 08 maja 2014, 19:18 --

Nel, dla odmiany mi serce łomoczę ale się ożywiłam i to jest na plus bo byłam jak trup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ale ja czytam swój własny wiersz, który przed chwilą napisałam.... I nie jest mi smutno z powodu tego wiersza, tylko z powodu tego, co się stało...

-- 08 maja 2014, 19:27 --

Zauważyłam, że ludzie nie potrafią rozmawiać o śmierci.... A ja mam bardzo dużo do powiedzenia na takie tematy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery,

może dlatego ze sie śmierci boją

i myślą ze mówieniem wywabią ją z ukrycia ... moze....

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi