Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

neon, alkoholizm to gniazdo zakłamania, oszukiwania siebie i innych. Niue wiem czy to jest zrozumiale piszę :oops: , ale alkoholik przeinacza wszystko dookoła na swoją korzyść. Moja mama też prawdopodobnie jest alkoholiczką i kłamie jak z nut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, Mniej więcej moge sobie wyobrazić, bo miałem kontakt z kumplem alkoholikiem (25 letnim). Był strasznie fałszywy, najzabawniejsze, że on myślał że naprawdę udało mu się wszystkich oszukać i to nie tylko w sprawach alkoholu, kiedy bańka pękła i obróciło się to przeciwko niemu wpadł w problemy psychiczne i gwałtownie podupadł na zdrowiu. Ma 25 lat lat a wygląda jakby stał nad grobem.

W ogóle Ci ludzie często mają jakieś dziwne wysokie mniemanie o sobie.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A twoje kasia wiersze tak ale neon napisał ze będę pisał błoga bo bardzo dobrze mi idzie pisanie bo waniaz napisać tule cię wirtualnie to napisałem tułam się wirtualnie hehe :) nerwosul o naszym nowym błogu hehe a neon to reżyser za puł godziny wracam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, cieszę się tym bardziej że moje :D

nerwosol-men, gra muzyka a i tak nasłuchuje :(

-- 07 sty 2014, 17:57 --

Boję się pokój zamknąć na noc bo mama może wejść, szukać pomocy jak on furii dostanie i tak nasłuchuję i ciągłej gotowości.

-- 07 sty 2014, 17:59 --

nazywam się niewarto, hej :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, bylem dzis u nowej terapeutki, bardzo nie lubie tych pierwszych spotkan. Zawsze najwięcej sie gada o tych negadywnych rzeczach, objawach wydarzeniach itd. W sumie wyszedłem duzo bardziej nakręcony niz jak wszedłem. Im więcej tego zajmowania sie nerwica tym gorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.