Skocz do zawartości
Nerwica.com

Masa, masa, masa, czyli Forumowa Grupa Kulturystyczna

Gość Dżejmson

Rekomendowane odpowiedzi

khaleesi, weź kiedyś chłopak miał taką wielką parówę , że aż byłam w szoku , poobcierał mnie tylko i tyle z tego wyszło , najlepiej to mówić co się lubi i niech to realizują a nie mają się domyślać

pały jak pały. języki niech mają sprawne :twisted:

a Ty chodzisz na siłownie czy w domu tylko?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wracając do tematu - wydaje mi się, że jest lekki progress w mojej sylwetce ale nie chcę sobie robić zdjęcia porównawczego bo jeśli się okaże, że faktycznie mi się tylko wydaje to się niepotrzebnie zniechęce :P

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po wczorajszym treningu ledwo z łóżka wstałam, a gdy kaszlę czuję potworny ból :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ja ostro zaniedbałam swój brzuszek :hide: więc teraz muszę pokornie odpokutować :pirate:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, ćwiczyłam pod okiem instruktorki, więc liczę, że wiedziała co mi robi :pirate:

ogólnie zauważyłam, że odkąd jeżdżę konno łydki zrobiły mi się masywniejsze, a po ćwiczeniach z większym obciążeniem na nogi nie czuję takiego bólu w mięśniach jak jeszcze rok czy pół roku temu, więc chociaż w tej partii jest progres :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dziś odpoczywam, na obiad zrobię sobie zapiekankę z tuńczykiem, a po południu jeżdżę, więc pewnie wieczorem padnę jak mucha :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo jezdzenia , tak patrze za okno i może warto rower odkopać i wybrać sie kajs;D przed albo po silowni;D

Spełniłem marzenia poświęciłem wszystko

Spuściłem rottweilera zrobiłem widowisko

Otworzyłem futerał z karabinem trafiam czysto

dała siła idea jestem synem z blizną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi