Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brzydota

owsik

Rekomendowane odpowiedzi

może owsik wolalby swinska inkarnacje?tez by był tylko mięsnym workiem na gowno jakim jest obecnie a swinie gina mlodo i masowo wlasnie dlatego ze sa brzydkie.sa wręcz odrazajace i straszne z wyglądu.to już psy ladniejsze.moze w następnym zyciu.kto wie?schab po sztygarsku wpadnie w oko niemal kazdej

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co mam już robić? Nie pogodzę się z tym, że aż tak się nie podobam i z samotnością to na pewno wiem. Staram się żyć normalnie, ale skazanie na samotność przez brak urody to nie jest fajna sprawa. Brzydota to prawdziwe przekleństwo i taka jest prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że w opowieściach to brzydcy mężczyźni mają ogromne powodzenie i ten mit, gdzieś pokutuje w kulturze dlatego tak pastwi się na brzydkich facetach, że ich brak powodzenia wynika ze wszystkiego tylko nie z ich braku urody. W praktyce niewielu mało atrakcyjnych facetów ma dziewczyny i widać to na ulicach kto z kim jest parą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W praktyce n nie wielu mało atrakcyjnych facetów ma dziewczyny i widać to na ulicach kto z kim jest parą.

owsik, bullshit. Moja siostra wiecznie mi docina, że jestem piękny jak psia dupa ale do dziewczyn mam gust :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co rozumiesz, że masz gust? Po drugie to, że Ci tak siostra mówi, to może się droczy z Tobą. Tobie zapewne kobiety nie mówiły w twarz, że jesteś dla nich za brzydkich na randkę, albo nie w ich typie. Tak maja brzydcy faceci w praktyce reszta tylko mówi, że jest brzydka, ale nie ma pojęcia o tym co to znaczy na serio być mało atrakcyjnym mężczyzną jak to się przekłada na jakoś życia. Dla tego wiem co piszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mentalnosc masz skopana wiec tylko wyglad moglby cie uratowac

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mentalnosc masz skopana wiec tylko wyglad moglby cie uratowac

bzdurzysz.jak myślisz dla czego kiedy psychicznie chory ogoli głowę na łyso,spryska się perfumami,wbije się w modne ciuchy,ma ogromny popęd płciowy i nogawki i dłonie wiecznie oblepione spermą nic nie daje to jemu w kontaktach interpersonalnych?choroba odciąga cały seksapil.więc wszystko jedno czy jesteś pięknisiem czy śmietnikowcem.trupa też ładnie ubierają a pozniej go już nikt nigdy nie widzi.niema ludzi ładnych/przystojnych.są zdrowi.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niebo wybacz nie bardzo potrafie doszukac sie logiki w twoim przekazie do mnie po pierwsze absolutnie sie nie zgadzam z postawiona teza nie wszystkie choroby wyniszczaja po drugie to jaka niby choroba 'odciagnela' caly seksapil od owsika?

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój problem to nie mentalność tylko wygląd. Tym bardziej, że ludzie raczej mnie lubią. Problem polega na tym, że mam brzydką twarz i to jest dla kobiet nie do przeskoczenia w takich kwestiach jak randki, miłość, itp. Jestem wiecznie nie w typie. Ten tekst naprawdę dość często słyszę czy też czytam.ę bardzo nie podobam. Kolega nieboszczyk fascynuje się chyba trupami i śmiercią dlatego wszędzie wstawia swoje chore spojrzenie w tej kwestii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejście tez jest b. Ważne. Nie bez przyczyny sie mówi, ze tak jak myślisz o sobie tak widza cie ludzie, a ty myślisz, ze jesteś Owsik. Niektóre laski leca na krzywe ryje ale za takim krzywym ryjem musi byc osobowość.

Nie znam roli którą gram, wiem tylko, że jest moja - niewymienna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety nie lecą na krzywe ryje to mit. Chyba, że za krzywym ryjem idą pieniądze władza, sława. Jeżeli tak rozumiesz osobowość to się zgodzę.

Prawda jest tak, że przystojny pierdnie w stołek, a i tak znajdzie adoratorki. Brzydki w tym czasie stanie na głowie, a i tak będzie słyszał teksty, że za mało się stara, jest nie w typie itp. Niestety przekonałem się w swoim życiu, że wygląd jest bardzo istotny, a ja ewidentnie jestem brzydki w oczach bardzo wielu kobiet. Możesz osobie myśleć, że jesteś wodzem afrykańskiego plemienia, ale to nie czyni Ciebie wcale takim wodzę i nikt tak z pewnością Ciebie nie będzie postrzegał, bo ty tak myślisz. Uroda i to udowodnione w licznych badaniach ma ogromne znaczenie i najczęściej jest siłą decydującą bez akceptacji wyglądu zazwyczaj nie ma dalszych kroków w kwestiach randek miłości itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz po prostu kiepskie podejście, kobiety takich malkontentów nie lubia. Ciężko ci bedzie kogoś znaleźć, bo nawet jak będziesz nisko celowal, to taka kobieta wybierze brzydkiego ale pogodnego, dobre myślącego o sobie biedaka. Taka prawda, wina leży w tobie, ale nie z zewnątrz tylko wewnątrz.

Nie znam roli którą gram, wiem tylko, że jest moja - niewymienna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no tłumaczyć jak ,,krowie na rowie" Jeżeli kobiety mi w twarz mówią, że odpadam za wygląd to chyba wiedzą co mówią i piszą. Tym bardziej, że nie jedna była ciekawa mojej osoby do czasu pokazania zdjęcia. Potem jednak wygląd wszystko przekreślał. Można być optymistą, z dużym poczuciem humoru, które zresztą posiadam, można mieć pewne zdolności interpersonalne, gadane o czym też się przekonałem, że takowe cechy posiadam. To jednak nic nie znaczy, gdy chcesz się umówić, bo normalnie w świecie się nie podasz fizycznie. Optymizm nie czyni ludzi atrakcyjnym seksualne pociągającym nie wiem skąd ta bajka, że tak jest. Robili takie doświadczenia, ze zdjęciami mężczyzn, okazało się, że mężczyźni nie uśmiechający się na zdjęciach bardziej podobali się fizycznie kobietom. Brzydkiej twarzy nie przeskoczysz optymizmem gadaniem, ta zasada w kwestiach twarzy jest zakamuflowana społecznie rzadko się o tym szczerze mówi, ale w jednym aspekcie fizycznym jest jawna wzroście. Niski mężczyzna choćby nie wiem jak się starał nie ma praktycznie żadnych szans umówić się ze znacząco wyższą od siebie kobietą na randkę. Rzadko kto wmawia takiemu facetowi, że jak się uśmiechnie czy dobrze zagada to ma szanse u wysokiej kobiety, a to działa tak samo z urodną twarzy. Zresztą ja jestem niski 165cm to i to też takie sytuacje znam z doświadczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.