Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

emka34, wlasnie mam tak samo. Jakby kompulsywnie kupuje ksiazki, gazety i rozne inne np. elementy do robienia bizuterii a pozniej to lezy odlogiem az mi sie chwilowo poprawi i wraca z powrotem w kat. Tak biore Cloranxen, ale za tydzien ide do lekarki po jakis antydepresant, ktory tez lagodzi stany lekowe bo nie wyrobie a od benzo nie chce sie uzaleznic.

nerwa, ja kilka dni temu przeczytalam kilka stron i musialam odlozyc ksiazke bo mi sie normalnie dwoilo w oczach:/ Ropraszam sie po kilku mninutach jakbym miala ADHD jaskies.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim o tej jakże wczesnej porze. Oczywiście nie spie bo durne myśli na bani, ale tym razem nie o mnie a o bobaska... Wmowilam sobie ze odchodzą mi wody i ze jak tego nie w kontroluje to dzidzia umrze i w oogóle masakra, wiec czekam tak do godz. 6 , ogarne się i pojade na izbę zobaczyć czy wszystko SI :( juz wole mieć nasrane we łbie o moich chorobach, a nie, żeby to cholerstwo przenosić na malucha :(

Tez bym chciała mieć sile poczytać książki, ale ostatnio o 17 mój organizm domaga się snu:( grunt ze ssiły na czytanie forum są;)

Mam nadzieje, ze spicie dobrze wiec do przeczytania pozniej :papa: ;*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! :)

No ja sobie nie daje rady z tym oslabieniem ciaglym :( Taka czuje slabosc w rekach glownie i ramionach , chociaz ogolnie w calym ciele.

I jak mysle racjonalnie - to wychodzi mi, ze to od psychiki, bo:

- przechodzi czasem wieczorami i nagle mam na wszystko duzo sily i energii

- jak cos trzeba ciezkiego zrobic to jestem w stanie, realnie mam tą siłe (tylko tak bardziej subiektywnie nie mam)

- juz mialam tak nie raz, trwalo pare dni i zawsze mijalo

Ale z drugiej strony to jest tak realnie odczuwalne, nawet jak leze i nic nie robie, ze po prostu zaczynam mysle,z e to pewnie jakas choroba, zaczynam sie bac jeszcze bardziej i takie błędne koło. Boje sie, ze jestem coraz slabsza i slabsza az w koncu strace przytomnosc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie :papa::papa:

nerw uwierz ze tez bylam nieraz taka slaba...ze wstalam cos chwile porobilam i sie kladlam..i mowilam nie juz koniec jakas choroba mnie poklada(((:a wieczorem powerrrr....a rano zwloki(((:why??

a macie tez tak ze idziecie do lek z danym problem on wam mowi jest ok;)wy euforia...i mega radosc w ten dzien....a next day wstajecie i dol....od nowa...a moze on sie pomylil...bo to nie mozliwe..i lek strach ....miewacie tak?????bo ja czesto...

dzis usg jamy brzusznej;)))

a znacie jakis fajny z ciasta francuskiego???mam gotowe cos na szybko??

milego dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marta80, no ja zawsze jak pojde i wychodze z gabinetu, to czuje sie jak nowo-narodzona :) A potem znowu to samo... :)

Co do jedzniea to ja sie obudzilam o 6 rano i na maksa mnie ssalo w zoladku! oczywiscie juz panika, ze pewnie niski poziom cukru czy czegos i mam hiperglikermie. No i zjadlam 2 orzechy (wloskie) i dalej poszlam spac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ciagle ejstem glodna, bo moj R sie odchudza, i jak tu u niego jestem to lipa straszna xD , wczoraj mi powiedzial ze jestes WSTRETNA :(! bo o 23 jadlam xD

-- 15 mar 2014, 11:08 --

kurde jak mnie kolana bola :((( mozliwe ze mam spieprzone kolana w wieku 23 lat :(( Ciagle strelaja, przeskauja i bola, spie nawet z podkurczonymi nogami, a to napewno zle :((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam kolezanke w moim wieku i ona ma zwyrodnienie biodra ( krzywa sie urodzila poprostu i miala wydluzana noge tmi obreczami)) i jej nie chca kolagenu w biodro wstrzyknac, musi dac 1000 zł za sam preparat ;/ i jej powiedzieli ze za 5 lst na endoproteze zapraszaja :(((( smutek..

A ja mam tak ze nogi to mnie woglle napinkalaja jakbym miala jednego wielkiego siniaka na nich, a nie mam -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, ja dzisiaj nie spałam calą noc więc też tragedia. Poza tym też zawsze odczuwam ogólne zmęczenie, czy to w ciąży, czy nie... Chyba tak już mam.

księżniczka, ja też cały czas mam raka kości nóg, od dzisiaj jeszcze wmówiłam sobie ręki - oczywiście prawej.

Coś te moje raki atakują po prawej stronie - może to od kręgosłupa? Cholera wie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha Nic nie masz kochana :* takiego :))

A ja woogle jestem z miasta, które ma największą liczbe zachorowan i zgonow na raka :((( Taki syf tutaj... tzn, jeszcze nie jestem... ale przeprowadzam sie tu do TŻ.... moja przyszla tesciowa bya w tym mieisacu na 2 pogrzebach... jeden jakis pan po 60 --> rak a drugi jej kolezanka 43 lata rak trzustki, masakra :( w rodzinie TŻ od wlasnie storny jego mamy, babcia umarła na raka nadnerczy, dziadek tez rak, prababcia rak cycka, brat babci rak kosci ( umarl jak mial 21 lat...) :((((( masakra az sie boje teraz ze jemu sie cos stanie nie dosc ze takie "geny" to jeszcze to miasto :((

-- 15 mar 2014, 15:23 --

Nerwa, tej Pani karate, to usuneli te konczynybo sepse dostala od paciorkowca przez ten toczen :((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi