Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot 15-18 sierpnia 2013 r. Arturówek (Łódź)

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

GILAMAN, ostatnio kosze na smieci plonely wiec wszystko sie moze zdarzyc ;)

Candy14,jeszcze trochę i komunistyczny ośrodek poszedłby z dymem!! ;)

Nefertari ,słoneczko pl. raczej nie przyjedzie ma za daleko i sam nie może przyjechać.więc spokojnie

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dark Passenger, a skąd Ty chcesz wytrzasnąć strusie jaja w środku lasu? :shock::mrgreen:

slow motion, 8):mrgreen:

Bo to będzie tak- słoneczko pl jednak przyjedzie, bo zagnie czasoprzestrzeń dzięki fenomenowi przypadkowej fluktuacji w czterowymiarowym kontinuum czasoprzestrzennym. i tam nad jeziorem w arturówku beda komary. i słoneczko nie będzie pić w ogóle. ale te komary pogryzą rottena, deadera i parę innych osób po % i się opiją. i im się zrobi niedobrze od tych %. i będą chciały oddać te % z powrotem ich właścicielom, ale pijane nie będą mogły znaleźć i wstrzykną to słoneczku pl. a słoneczko pl rzygnie tęczą i tam pojawi się struś, który zniesie nam jaja na jajecznicę. ot, co.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dark Passenger, a skąd Ty chcesz wytrzasnąć strusie jaja w środku lasu? :shock::mrgreen:

slow motion, 8):mrgreen:

Bo to będzie tak- słoneczko pl jednak przyjedzie, bo zagnie czasoprzestrzeń dzięki fenomenowi przypadkowej fluktuacji w czterowymiarowym kontinuum czasoprzestrzennym. i tam nad jeziorem w arturówku beda komary. i słoneczko nie będzie pić w ogóle. ale te komary pogryzą rottena, deadera i parę innych osób po % i się opiją. i im się zrobi niedobrze od tych %. i będą chciały oddać te % z powrotem ich właścicielom, ale pijane nie będą mogły znaleźć i wstrzykną to słoneczku pl. a słoneczko pl rzygnie tęczą i tam pojawi się struś, który zniesie nam jaja na jajecznicę. ot, co.

Kochanie... wyłącz komputer. :lol:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GILAMAN, Zawsze mnie poganiasz, we wszystkim.

Fakt, jestem powolna w niektórych sprawach, ale trochę wyrozumiałości dla biednej Monisi się należy :P

To jak Monika zrobi obiad to ja się może zbiorę w sobie i jakieś ciasteczka albo paszteciki upiekę

Wow :D

Adminko, to zapytaj się proszę Wiolci czy weźmie żelazko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poem, to Ty w końcu jedziesz? :D

Jak dobrze, że Ci nie jeszcze nie odesłałam tych pieniędzy w ramach kaucji :D

Właściwie to bez różnicy, no chyba, że poniosłabyś jakieś koszty przelewu. Będzie akurat na moją dostawkę i wynajęcie sali (coś około dyszki ma być zrzutka?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwie torby podróżne, kuferek i reklamówkę :lol:

Tak mi sie przypomnialo. Bylam na kilkunastu zlotach z roznych for..zawsze panoiwala zasada jestesmy tu po to zeby ze soba pobyc a nie sie pokazac , wystarczaly jeansy, trampki i kilka koszulek i pamietam szok jaki przezylam po przyjezdzie do Sulejowa kiedy zobaczylam nasza moderacje niemalze w strojach wieczorowych :D Wygladaly pieknie :105: ale nie moglam wyjsc z podziwu ze na camping do lasu mozna wziac buty na wysokim obcasie :mrgreen:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, ale szczerze mowiac nie wyobrazam sobie Ciebie inaczej niz na wysokim obcasie ... w ogole nie wyobrazam sobie Ciebie w innym stylu niz ten ktory masz :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwie torby podróżne, kuferek i reklamówkę :lol:

Tak mi sie przypomnialo. Bylam na kilkunastu zlotach z roznych for..zawsze panoiwala zasada jestesmy tu po to zeby ze soba pobyc a nie sie pokazac , wystarczaly jeansy, trampki i kilka koszulek i pamietam szok jaki przezylam po przyjezdzie do Sulejowa kiedy zobaczylam nasza moderacje niemalze w strojach wieczorowych :D Wygladaly pieknie :105: ale nie moglam wyjsc z podziwu ze na camping do lasu mozna wziac buty na wysokim obcasie :mrgreen:

A a ile się szykowały na karaoke !! Chyba ze trzy godziny dziewczyny siedziały w domku !! :D;)

Ale efekt był. ŁAŁ :shock: !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.