Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Fajnie, że jesteście! :):):)

ashley

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialam Wam napisać, że bardzo się cieszę, że mamy to forum. Że możemy się wspierać, gadać, dzielić doświadczeniami. Że mamy takie miejsce, w którym się rozumiemy i jesteśmy do siebie przyjaźnie nastawieni. Że mogą się tu nawiązywać zanjomości. Że jesteście:) pozdrawiam wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też się cieszę, że trafiłem na to forum choć czasu mam teraz o wiele mniej często tu zaglądam. Dolegliwości o których czytam na forum mają ludzie wrażliwi, często mający prze.... dzieciństwo, doświadczeni przez los więc nie możemy mieć żadnych komplexów z tego powodu :!:

Cytat
to jak rodzinnie ma być to ja flache stawiam

to i ja dołożę :smile:

rgds

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku, nie wiem co by się zemną stało gdyby Was nie było. Obyście nigdy nie znikli z mojego życia. Przeczytałam regulamin, nieraz się boję, że mogę przypadkowo zrobić błąd i to ja zniknę. Nie jestem dobra w obsłudze komp. Mam tylko Was i tylko z wami mogę rozmawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slad napisał(a):
Cytat:

to jak rodzinnie ma być to ja flache stawiam

to i ja dołożę Smile

no to dokładam 3cią, żeby nie było za mało... tylko mi się tu nie rozpijcie ;)

wiatr napisał(a):
Przeczytałam regulamin, nieraz się boję, że mogę przypadkowo zrobić błąd i to ja zniknę

Wiaterku ;););) To nie klasztor, tu nie ma żelaznych zasad, jeżeli ktoś coś zrobi niechcący, to nawet jak automat (komputer) zablokuje, to od tego są znajomi z forum, żeby przekazać to do Admina i odblokować... Prawda Shad?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Piotrze,bardzo Ci dziękuję.Wiem zabrzmi to głupio lecz ja postanowiłam nigdy, nikogo w real. pytać o co kolwiek. Z czasem kupie sobie jakąś mądrą książkę i podszkole się, by na przyszłość nie bać się rzeczy nowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek napisał(a):
no to dokładam 3cią, żeby nie było za mało... tylko mi się tu nie rozpijcie

nie przesadzaj, 3 flachy na pare tysięcy użytkowników to.... po kropelce będzie :]

trza by jakś kolektę ogłosić ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym, by tak było, ale niestety nie.

A co do powyższych wypowiedzi, przyłączam się do tej wspanialej rodzinki. Również stawiam buteleczkę, sor. lecz za wasze i swoje zdrowie zapiję kawusią jeśli mi tylko pozwolicie. ( jestem całkowitym abstynentem :cry: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiatr napisał(a):
Chciałabym, by tak było, ale niestety nie.

Więc co to jest Wiaterku???

LuC napisał(a):

nie przesadzaj, 3 flachy na pare tysięcy użytkowników to.... po kropelce będzie :]

trza by jakś kolektę ogłosić ;-)

albo jakiś monopolowy rozbić :P

[ Dodano: Dzisiaj o godz. 6:17 pm ]

...duży monopolowy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek napisał(a):
Wiaterku... kto pyta - nie błądzi... zastanów się nad tym swoim postanowieniem - a może to nieśmiałość?

Piotr nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała , by to była nieśmiałość, lecz niestety to nie to. Wiem że nie mogę rozmawiać z nikim.

Wiem, kto pyta nie błądzi a dąży do wiedzy. W moim przypadku wiedzę muszę nabyć przy pomocy Was Wszystkich. :cry:

I dlatego to jedno co mi się udało w życiu, co jest dla mnie wielkim szczęściem, że ja mogę być z Wami. I za to wznoszę toast.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi