Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jakim typem osobowości jesteś?

L.E.

Twój typ osobowości to:  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twój typ osobowości to:

• Melancholik
      34
    • Melancholik/Flegmatyk
      26
    • Flegmatyk
      3
    • Choleryk
      16
    • Choleryk/Sangwinik
      12
    • Sangwinik
      4
    • Inny
      11
    • Nie mam pojęcia
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co to za typ ale pisze takie coś.

Ludzie o tym typie charakteru sa spokojni, maja dystans do innych. Zainteresowani sa tym, jak funkcjonuje swiat. Posiadaja swietne zdolnosci manualne. To ryzykanci zyjacy chwila. Zazwyczaj zainteresowani i utalentowani w sportach ekstremalnych. Niewymagajacy wiele od zycia. Lojalni w stosunku do kolegów i swoich systemów wartosci. Nie przejmujacy sie zbytnio lamaniem prawa, jesli nie pozwala ono im czegos osiagnac. Niezalezni i analitycznie myslacy, wyrózniaja sie umiejetnoscia znajdywania rozwiazan napotykanych problemów.

Zawody które moglyby do Ciebie pasowac obejmuja:

Policjanci, detektywi, patolodzy sadowi, programisci komputerowi, informatycy, inzynierzy, stolarze, mechanicy, piloci, kierowcy, sportowcy, przedsiebiorcy, strazacy, sanitariusze, robotnicy budowlani, stomatolodzy, inzynierowie elektryki, rolnicy, zolnierze, kuratorzy, pracownic hut, pracownicy transportowi, zabójcy. :lol:

Nie spodziewałam się takiej kariery xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co to za typ ale pisze takie coś.

Ludzie o tym typie charakteru sa spokojni, maja dystans do innych. Zainteresowani sa tym, jak funkcjonuje swiat. Posiadaja swietne zdolnosci manualne. To ryzykanci zyjacy chwila. Zazwyczaj zainteresowani i utalentowani w sportach ekstremalnych. Niewymagajacy wiele od zycia. Lojalni w stosunku do kolegów i swoich systemów wartosci. Nie przejmujacy sie zbytnio lamaniem prawa, jesli nie pozwala ono im czegos osiagnac. Niezalezni i analitycznie myslacy, wyrózniaja sie umiejetnoscia znajdywania rozwiazan napotykanych problemów.

Wygląda jak typowy opis ISTP-a wg. MBTI :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/ISTP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi wyszedł typ 8w7, a wg modelu MBTI - ENTP

ładnie to opisali http://discovery-nature.com/typy-osobowosci/entp-inventor-2120.0.html

Skąd pobiera energię? - Z zewnątrz

W jaki sposób uzyskuje informacje? - Przez intuicję

Na bazie czego podejmuje decyzje? - Przez myślenie

Jak widzi świat? - Przez obserwację :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie, żeby sprawdzić ilu wśród nas jest introwertyków, a ile ekstrawertyków.

W ankiecie robię opcje pośrednie, bo ciężko wpasować się dokładnie w jeden typ ;)

Nie mam pojęcia jak się przekłada z MBTI na opcje ankiety.

Mam MBTI: INT[J/P] - zaleznie od testu wychodzi słabe J lub słabe P.

I - 100%, NT - 66-80%

Przy 100% I wcale nie jestem nieśmiały. Po prostu często nie chce mi się odzywać. Jak mi się już zechce, problemu nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi