Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT Usuwanie konta

Fuji

Rekomendowane odpowiedzi

A po co mnie jeszcze tutaj? Żebym tu zaśmiecał? Ja jestem nikim. Nic w życiu nie zrobiłem. Jestem zerem. Nie powinno być tu po mnie ani śladu. Mi już jest wszystko obojętne. Doszedłem do wniosku, że życiowo nieporadny człowiek nie powinien nawet nic mówić a co dopiero pisać cokolwiek. 

Jestem za głupi. Czasami lepiej się nie kompromitować bardziej i podejść. Ja ani nikomu w życiu nie byłem i nie będę potrzebny a co dopiero tutaj gdzie to poważne forum dla ludzi potrzebujących specjalistycznej pomocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Fuji skoro o tym wszystkim tu piszesz, to może jednak coś Ci to daje? Po co na innych patrzysz. Sam pomyśl co dla Ciebie będzie dobre. Wg mnie traktowanie samego siebie tak jak traktujesz raczej przynosi więcej szkody niż pożytku

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 godzin temu, Fuji napisał(a):

A po co mnie jeszcze tutaj? Żebym tu zaśmiecał? Ja jestem nikim. Nic w życiu nie zrobiłem. Jestem zerem. Nie powinno być tu po mnie ani śladu. Mi już jest wszystko obojętne. Doszedłem do wniosku, że życiowo nieporadny człowiek nie powinien nawet nic mówić a co dopiero pisać cokolwiek. 

Jestem za głupi. Czasami lepiej się nie kompromitować bardziej i podejść. Ja ani nikomu w życiu nie byłem i nie będę potrzebny a co dopiero tutaj gdzie to poważne forum dla ludzi potrzebujących specjalistycznej pomocy.

Też mam momenty z takimi myślami a jak jest mi dobrze to spamuję czymkolwiek i się nie zastanawiam :P

I ogólnie uważam, że to ja jestem najbezsensowniejszą osobą, przynajmniej w kręgu osób które znam na żywo i online, nawet wśród tych, z którymi tylko gadam czasem w PM.

💙🧡💛  す  I am naff and a dweeb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Forumowicze Fuji potrzebuje rad i pomocy w kwestii terapi i leczenia. Zdecydował się. Poprosił mnie ale z przyczyn pewnych nie mogę spełnić jego prośby. Liczę że ktoś z Was mu doradzi. 

Nikt tu mi nic nie doradzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Fuji napisał(a):

Nikt tu mi nic nie doradzi. 

Dlaczego?

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Fuji napisał(a):

Bardziej chętni wywalić stąd. 

Ja nie zauważyłam takiej postawy, ludzie piszą, że chcieli ci pomóc. Chcesz tej pomocy czy nie?

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Fuji napisał(a):

Nie pomogą

Pytanie było czy chcesz, czy nie.

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, bei napisał(a):

Ja nie zauważyłam takiej postawy, ludzie piszą, że chcieli ci pomóc. Chcesz tej pomocy czy nie?

Nie chce. Użala się ciągle nad sobą zamiast się wziąć w garść i coś z tym zrobić. Sorry ale musiałam to napisać, bo już mega mnie to wkurza.

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, bei napisał(a):

Pytanie było czy chcesz, czy nie.

Chce

2 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

Nie chce. Użala się ciągle nad sobą zamiast się wziąć w garść i coś z tym zrobić. Sorry ale musiałam to napisać, bo już mega mnie to wkurza.

Dokładnie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Fuji napisał(a):

Chce

Dokładnie tak

Przecież podałeś dwie sprzeczne odpowiedzi w jednym poście. 

Jesteś w ogóle gotowy na zgłoszenie się po jakąś profesjonalną pomoc?

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Haha no jeszcze lepiej usuwa komentarze ludzi chcących pomóc i tracacych czas 

Nie usuwa. To ja przenoszę do kosza żeby był porządek

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.11.2025 o 21:26, Szczebiotka napisał(a):

Dokladnie,mialam taka psiapsiolke,wykańczała mnie psychicznie.Taka nieszczesliwa i zawsze coś zle,ale gdy proponowałam  pomoc,to nie,bo jej jednak bylo tak dobrze,i nie chciala nic zmieniac.Taki typ narzekacza i użalania nad soba.To czlowieka z nerwica i depresja moze doprowadzic do szalenstwa.Sam sie źle czuje,chce komus pomóc,a ten  tylko marudzi dzień w dzień.Manipulacja emocjonalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Dokladnie,mialam taka psiapsiolke,wykańczała mnie psychicznie.Taka nieszczesliwa i zawsze coś zle,ale gdy proponowałam  pomoc,to nie,bo jej jednak bylo tak dobrze,i nie chciala nic zmieniac.Taki typ narzekacza i użalania nad soba.To czlowieka z nerwica i depresja moze doprowadzic do szalenstwa.Sam sie źle czuje,chce komus pomóc,a ten  tylko marudzi dzień w dzień.Manipulacja emocjonalna.

O, też miałam takich znajomych. W sumie chyba ze 3 osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.