Skocz do zawartości
Nerwica.com

Idealny facet wg. was kobiety?

Gość Unikalny

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz mozna byc dobrym sluchaczem ale nie miec nic do powiedzenia, mozna zostac gosposia i wyreczac kobiete w obowiazkach w domu ale byc kiepskim w lozku.

Candy14, strasznie wysoko stawiasz poprzeczkę.. chyba się zgodzisz...

nie twierdzę bynajmniej że to co mówisz nie ma znaczenia, ani że kobiety nie są tak samo traktowane przez facetów. ale np. jak już mówiłem wielkrotnie (i staram się w to wierzyć:P) taki "nudny" to pojęcie dość względne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie to co teraz...nadludzkie wymagania laughing2.gif
teraz ludzie ideału szukają. w sumie to dobrze że nie jest tak:

Kiedyś to jak facet baby nie bił i nie pił to był ideał... (no jeszcze jak pracował)
ale żeby nie było skrajności w drugą stronę.

-- 19 lis 2012, 19:58 --

Candy14, strasznie wysoko stawiasz poprzeczkę.. chyba się zgodzisz...

a mimo tego mężczyźni do niej lgną jak do miodu :smile:

A wiesz że ludzie najbardziej tego chcą czego nie mogą mieć ;)

albo co jest trudne do zdobycia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inbvo, owa opinia była pół żartem,pół serio :mrgreen:

Co do tematu,ideałów niema,jak facet ma pasje,zainteresowania i jest dobrym dupaką to zaś będzie impulsywny i nieporządny,jak poukładany to nudziarz..itd

Każdy jest inny,i do każdego pasuje inna osoba,niema ideałów i nie będzie.

Z 2 strony czy bycie z ideałem nie byłoby nudne?

Wg mnie w końcu "swój na swoją" trafi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale przyznasz że do takiego 'poziomu' niewielu facetów jest zdolnych....

eeee...nie jest tak zle :D fakt ze dostac caly pakiet jest trudno... ale mozna sie przynajmniej starac... to tez docenie. Nie chodzi o ideal ale zeby pasowal mnie. Wychodze z zalozenia ze im mniej wymagamy tym mniej dostajemy

Kiedyś to jak facet baby nie bił i nie pił to był ideał... (no jeszcze jak pracował)

Tak twierdzila moja matka i nie potrafila zrozumiec dlaczego sie rozwiodlam :roll:

a nawet jeśli był by to schemat idealnego faceta to przecież faceci też mogą rowijać się w dobrym kierunku.

no wlasnie.. i wcale nie jest to schemat idealnego faceta tylko normalnego, ktoremu zalezy na zwiazku. Idealnie jest jak dwie strony zaspokajaja swoje potrzeby nie zapominajac o sobie

Ja np. przymykam oko na balaganiarstwo mojego mezczyzny bo jest to zdecydowanie malo wazne przy innych jego zaletach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz że ludzie najbardziej tego chcą czego nie mogą mieć

albo co jest trudne do zdobycia

Podobno tak właśnie jest :)

-- 19 lis 2012, 20:07 --

Mushroom Candy ma bardzo dużo cech dobrej matki więc może dlatego tak lgną

Raczej nie chodzi im o matczyną relację ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee...nie jest tak zle :D fakt ze dostac caly pakiet jest trudno... ale mozna sie przynajmniej starac... to tez docenie. Nie chodzi o ideal ale zeby pasowal mnie. Wychodze z zalozenia ze im mniej wymagamy tym mniej dostajemy

czyli jednak nie do końca musi być ideałem. ;)

Ja myślę że ideał faceta/ kobiety można mieć, ale na koniec i tak się akceptuje wiele.... jak się ktoś zaangażuje.

po prostu wychodzi inaczej niż w 'ścisłych' założeniach.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na szczęście liczba ideałów, czy osób zbliżonych do ideałów w świecie jest ograniczona: facet przystojny, zaradny, inteligentny, empatyczny, opiekuńczy, romantyczny który jest dobry w łóżku, sprząta i gotuje w jednym jest raczej rzadko spotykany a może w ogóle takich nie ma a jak jest to na pewno dawno zajęty.

Cho przy mnie to przeciętny facet prezentuje się jak ideał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na szczęście liczba ideałów, czy osób zbliżonych do ideałów w świecie jest ograniczona: facet przystojny, zaradny, inteligentny, empatyczny, opiekuńczy, romantyczny który jest dobry w łóżku, sprząta i gotuje w jednym jest raczej rzadko spotykany a może w ogóle takich nie ma a jak jest to na pewno dawno zajęty.

Podpinam się pod tą opinię, i podpisuje obiema rękami .

Ostatnie zdanie także ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cho przy mnie to przeciętny facet prezentuje się jak ideał

Musiałeś to dodać żeby nikt przypadkiem nie zapomniał jaki jesteś beznadziejny? :roll:

post bez tego to dla mnie post stracony, no ale inni się mogą przy mnie dowartościować przynajmniej, bo wiedzą że nie są najgorsi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie uważacie że taki ideał jest tak idealny że aż nudny ;) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie uważacie że taki ideał jest tak idealny że aż nudny ;) ?

wcale bym się nie zdziwił gdyby kobieta mająca takiego faceta zdradzałaby go z jakimś łajdakiem, prostakiem, typem spod ciemnej gwiazdy żeby odetchnąć od tej wspaniałości ideału. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi