Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

lucy1979, Masz rację, ale takie życie współczesnego humanisty, że musi być sprawny i myśleć logicznie za wszystkich i każdą duszę w locie łapać. To nie spięcie, to troska, ciepło, energia.

carlosbueno, Masz rację, dlatego musimy się wspierać i poznawać i dodawać sobie odwagi. Świat stoi na głowie i dobrze to widzisz, tylko swojej wartości zobaczyć nie potrafisz. Dziękuję, że odpisałeś. W każdym jest coś super, tylko trzeba mu wzrok kierować w odpowiednie miejsca. To nic, być szyją to prawie jak być samochodem;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czuje się dziwacznie. Gdzie do jasnej cholery popełniłem błąd w życiu, wciąż jestem nikim, wciąż czuje się jak śmieć, każdy kto mnie pozna i spotka tak samo mnie widzi. Dlaczego nie jestem normalnym człowiekiem bez problemów.

Nawet tutaj na forum, zniechęcam do siebie ludzi, czuje że nikt mnie nie szanuje, czuję że ja nie potrafię już rozmawiać z ludźmi. Każda nowo poznana kobieta jest dla mnie kolejną dziw....ką, czemu to właśnie ja muszę trafiać na takie osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każda nowo poznana kobieta jest dla mnie kolejną dziw....ką, czemu to właśnie ja muszę trafiać na takie osoby.

No jeśli tak podchodzisz do każdej nowo poznananej kobiety... to czemu się dziwić :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pan26xyz, ale to nie jest kwestia kasy. Tego tematu nawet nie chce mi sie ruszac bo był wielokrotnie poruszany w zupełnie innym wątku. Nie wiem czy tam bywałeś ale szczerze nie polecam Ci go bo chyba jeszcze bardziej utwierdzisz się w swoich przekonaniach.

Ale tak od siebie mogę tylko powiedzieć że są one żałosne i tak jak napisała moja poprzedniczka, generalizujesz. Ale też odnoszę wrażenie, że dobrze Ci z tym. A jeśli tak to żyj w takim przekonaniu dalej ale nie obrażaj kobiet. Bo to jest jeszcze bardziej żałosne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak mam ich nie obrażać skoro każda jedna jest identyczna, każdej jednej trzeba zapłacić żeby posiedziała i spędziła czas. Tak zostały nauczone i tak brną w to dalej. Wytłumacz mi dlaczego mam nie obrażać kobiet. Dla mnie one są i będą takie same, one nigdy się nie zmienią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"każda jedna jest identyczna"???

Czy Ty człowieku ogarniasz co Ty mówisz?

-- 20 kwi 2014, 23:26 --

"Wytłumacz mi dlaczego mam nie obrażać kobiet."

Nie nie. Chyba się zagalopowałeś. To Ty wytłumacz dlaczego obrazasz kobiety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pan26xyz, a za co im placisz? Za siedzenie i rozmawianie z toba? Jesli tak to nie sa to dziwki na pewno, bo dziwkom sie za cos innego placi. Wydaje mi sie, ze masz problem z tym, ze jest taki zwyczaj, ze facet placi za kobiete np w knajpie czy restauracji, a tobie to nie pasuje i od razu robisz ze wszystkich szmaty i dziwki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to jak ja je obrażam. Mówię tylko jaka jest prawda, a chyba prawda nie jest niczym złym. Po prostu biorą kasę za wszystko, tylko czekać jak zaczną brać za to że patrzą na mężczyzn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla was są to bzdury dla mnie nie są. Dla mnie dziś kobiety spadły na dno, zastanawiam się po co wypisują te puste słowa "rodzina, dom, miłość", skoro liczy się dla nich tylko pieniądz, wygląd i dobry samochód, żeby koleżanki zazdrościły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech jaki ty biedny, musisz wyładowac swoja frustracje na caly swiat. Poszukaj sobie faceta w takim razie skoro wszystkie kobiety juz sa skreslone dla ciebie i problem z glowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi