Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

W sumie ,to chyba ci współczuję,bo mimo wszystko jesteś świadomy swojego problemu.Masz jakąś diagnozę?

Bo wiesz.... jesteś moim zdaniem niebezpieczny dla spoleczenstwa,z takimi myślami 🥺

Ale niewielu potrafi się w sumie tak przyznać do tego. Większość ludzi jest interesowna, ale mało kto o tym mówi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

A cóż ty możesz zyskać, nie ubliżając Ci. Dodatkowe pudełko olanzapiny, zniżkę na siłownię czy hajs od domowników skoro jesteś bezrobotny?

Szkoda, że nie potrafisz sam sklecić zdania tylko posiłkujesz się AI. Słabo z procesami myślowymi. 

Zapewne w swoim narcyzmie tym postem z ai próbuje pokazać że jest wyżej intelektualnie bo musiał ci zdefiniować co to nieszczere intencje. Wyszło słabo xd 

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Sigrid napisał(a):

Zapewne w swoim narcyzmie tym postem z ai próbuje pokazać że jest wyżej intelektualnie bo musiał ci zdefiniować co to nieszczere intencje. Wyszło słabo xd 

Nie trzeba AI. W mowie ciała są inne sygnały zdradzające nieszczere intencje. Dobrze je znać. 

Przez internet już ciężko wyczuć. 

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

W sumie ,to chyba ci współczuję,bo mimo wszystko jesteś świadomy swojego problemu.Masz jakąś diagnozę?

Bo wiesz.... jesteś moim zdaniem niebezpieczny dla spoleczenstwa,z takimi myślami 🥺

wiem ze jest zle ze mna ale uwierz mi od kilku lat mam problemy coraz wieksze ze soba, np dzisaij darlem morde ze pozabijam sasiadow jak sie dowiem ze mam raka a potem czulem sie zle ze tak morde darlem ale to jest silniejsze ode mnie nie moge nad tym zapanowac, a czsesto wywoluje to stres lub tez ostatnio nawet i bez tego wylatuje i sie dre, stres np jak matka mi nie chce dac na fajki czy na zercie albo jak mam te przykre odczucia ze drazni mnie swiatlo i dzwieki, od ilus lat to mam i sie nasila jakby, to tak jakby nie spal cala noc, cos na podobe mimo ze sie spalo do obucha, diagnoze to sam nei wiem jaka tam mam, psychiatra mi tylko leki daje i pyta sie czy jest poprawa, jak sie czuje i kiedy pojde do pracy, ostatnio jak bylem to mowilem ze jest dobrze a w sumie to nei bylo prawda tak w 100 procentach ale balem sie ze bedzie chciala mi moja ukochana olcie na cos zmienic i wogole balem sie ze jak zaczne cos gadac to mnie zaraz przygasi ze nie warto geby otwierac, no w sumie jakbym zaczal chranic to by tak bylo... smutno mi, szkoda mi mojej matki, siostry i wujka ze maja takie paskudztwo w rodzinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Nie trzeba AI. W mowie ciała są inne sygnały zdradzające nieszczere intencje. Dobrze je znać. 

Prawda. Ale niestety pod tym względem jesteśmy na minusie bo jedyne co to możemy czytać między wierszami. 

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Sigrid napisał(a):

nie no narcyzem to chyba nei jestem, przynajmniej tak z testów wynika, chyba ze narcyzem ale wersja nieco inna czyli zobaczcie jakie mam wyjatkowe choroby i jakim wyjatkowym gnjjem jestem a nie jakim to wyajtkowym jestem w pozytywnym znaczeniu xd tu slusznie mala mi zauwazyla ze slabno u mnie z mysleniem wiec zasiegnalem do ai ;*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Ladyboy napisał(a):

smutno mi, szkoda mi mojej matki, siostry i wujka ze maja takie paskudztwo w rodzinie

Wujka? WTF 😆 co ty, ślub z nim brałeś?

mam te przykre odczucia ze drazni mnie swiatlo i dzwieki

Skutek uboczny leków. Odstaw i po sprawie. 

9 minut temu, Ladyboy napisał(a):

np dzisaij darlem morde ze pozabijam sasiadow

Dobrych sąsiadów masz? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu slusznie mala mi zauwazyla ze slabno u mnie z mysleniem wiec zasiegnalem do ai ;*

Odstaw lek to ci się myślenie poprawi. 

pozytywnie szokuje mnie twa samoświadomość. Tylu bandziorów o sobie by tak w życiu nie powiedziało jak ty sam siebie przedstawiłeś. Kryminaliści się cieszą i nie zaprzątają sobie głowy takimi przemyśleniami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Wujka? WTF 😆 co ty, ślub z nim brałeś?

no to jest osoba ktora tak wiele dla mnei zrobila i sam nei wiem czy slusznie i nie wiem tez czy mam wyrzuty sumienia z tego powodu :( pomagala mi i pomaga nadal choc jzu nei finansuje jedzenia, staram sie z nim spedzac te ostatnie jego lata zycia i pomagac przy prostych pracach jak przyjedzie, a moze i mam wyrzuty sumienia bo mysle ze moglem byc lepszy dla niego i wogole, napewno jest mu przykro z mojego powodu :(

Skutek uboczny leków. Odstaw i po sprawie. 

cholera wie, jak nei wezme se olcie dla rozrywki to jest jeszcze gorzej chyba a napewno nie lepiej xd

Dobrych sąsiadów masz? 

dla mnie to moze i nie sa przyjazni ale dla innych mysle ze tak, pozatym sasiad alkoholik ale pracowity raczej natomiast jaki ma charakter itd to ci nei powiem, znaczy tam matka z nim bardzo ma na pieńku i nei wypowiada sie o nim dobrze o jego zonie chyba troche lepiej ale tez bez szalu, oni chcieli nas tam kiedys wykupic czy cos zebysmy nei mieszkali tam czy cos, ach szkoda gadac ale to matka tam abrdziej wie o co chodzi msuaialabys z nia gadac ja mam to gdzies ta sprawe, matka tam miala z nimi nawet jakeis sprawy w sadzie, mieszkaniowe ze tak to nazwe ale ja od tego z dala bylem i jestem nadal, no itam jeszcze matka mi gadala ze sasaid cos tam gadal neisympatycznego na nia do ludzi ale jzu nie pamietam co dokaldnie, ja osobiscie na nich nic nie gadam po ludziach, gadam tylko ze matka zle z nimi zyje i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde malo spalem bo olci nie wzialem, cisnienie bylo 145/95 az wzialem wczesniej cala garsc tych lekow co biore, ale to musze isc sie przespac to bedzie dobrze tylko msuze najpierw naladowac kaldunek xd papierosy mialem rrzucic 14 godzin nie palilem i nei moglem tego zniesc i predko do matki dawaj fajki bo nei moge wytrzymac xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wiem co masz z przelykaniem ale bardzo możliwe że to globus hystericus

no wiesz mnie niepokoi ze czuje tam podraznienie jakby ze jest ten kaszel tak samo ze jak gleboki wydech zrobie to jest jakby rzęrzenie, boje sie tej gastroskopii robic czy co tam potrzeba zrobic, no chlop ode mnei ostatnio zmarl na raka przelyku czy tam gardla raptem 13 lat starszy ode mnie, rok temu go widzialem ostatnio a potem juz znikł gdzies 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Ladyboy napisał(a):

no wiesz mnie niepokoi ze czuje tam podraznienie jakby ze jest ten kaszel tak samo ze jak gleboki wydech zrobie to jest jakby rzęrzenie, boje sie tej gastroskopii robic czy co tam potrzeba zrobic, no chlop ode mnei ostatnio zmarl na raka przelyku czy tam gardla raptem 13 lat starszy ode mnie, rok temu go widzialem ostatnio a potem juz znikł gdzies 

To ten przelyk warto zbadać,tym bardziej ze palisz papierosy.Chrypka,drapanie gardla ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, Ladyboy napisał(a):

, psychiatra mi tylko leki daje i pyta sie czy jest poprawa, jak sie czuje i kiedy pojde do pracy, ostatnio jak bylem to mowilem ze jest dobrze a w sumie to nei bylo prawda tak w 100 procentach ale balem sie ze bedzie chciala mi moja ukochana olcie na cos zmienic i wogole

Jednak ta Olcia chyba nie do konca ci służy.Moze warto by wypróbować coś innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw, ludzie bywają tak wredni z wymyślaniem historyjek - obiło mi sie o uszy, że jak miałam 19 lat i przytyłam to puścili tekścik że urodziłam dziecko i oddałam siostrom zakonnym na wychowanie. 

Trzeba być ostro poyebanym żeby takie coś mówić o normalnej nastolatce.

Dziwnym trafem wiedzieli też gdzie się przeprowadziłam.

Osoby które puściły ten tekst gryzą już glebę od spodu. Mściwa nie jestem, ale w tym przypadku...

Wiejska inwigilacja. Coś niesamowitego. 

Były też teksty o mym rzekomym molestowaniu i prostytuowaniu. W tych przypadkach też liczę na karmę dla twórców tych tanich rewelacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Mściwa nie jestem, ale w tym przypadku...

Wiejska inwigilacja. Coś niesamowitego. 

Były też teksty o mym rzekomym molestowaniu i prostytuowaniu. W tych przypadkach też liczę na karmę dla twórców tych tanich rewelacji. 

Ja tez najbardziej nie cierpię ludzkich domysłów, wyobrażeń,plotek,interesowa ia sie czyims życiem i sianiem nieprawdziwych plotek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi