Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Hurricaner27 napisał(a):

Pisałem o tych swoich problemach w swoim temacie, nie chcę sie powtarzać ale to jest moje bycie prawiczkiem w wieku 34 lat, wieczna samotnosć, kiepska praca, stracona młodość itd. 🥹

34 lata to dopiero możesz zacząć fajnie, po swojemu żyć. Pomysł o dobrym, serdecznym psychologu, terapeucie, może grupie wsparcia. Samemu ciężko wyjść z takiego 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, brum.brum napisał(a):

34 lata to dopiero możesz zacząć fajnie, po swojemu żyć. Pomysł o dobrym, serdecznym psychologu, terapeucie, może grupie wsparcia. Samemu ciężko wyjść z takiego 

Mi z roku na rok jest gorzej. Jestem biedny, samotny, nie mam możliwości, znajomości, jestem z biednej rodziny, nie mam szans na mieszkanie ani na własny kąt. Jestem troche zależny też od rodziców i nie mam sił do życia eh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Hurricaner27 napisał(a):

Nie mam żadnego 😌

To proponuje spróbować na NFZ w poradni poszukać lekarza psychiatrę. Takowy może skierować Cie na terapię grupowa ale indywidualna. Nie jest to od ręki, wiadomo ale już jakiś kroczek. Są grupy wsparcia, fora ( takie jak to ). Ps i daj już spokój z tym prawiczkiem, ile można :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, brum.brum napisał(a):

To proponuje spróbować na NFZ w poradni poszukać lekarza psychiatrę. Takowy może skierować Cie na terapię grupowa ale indywidualna. Nie jest to od ręki, wiadomo ale już jakiś kroczek. Są grupy wsparcia, fora ( takie jak to ). Ps i daj już spokój z tym prawiczkiem, ile można :D 

Wiem ale nie wiesz jak to boli strasznie 🥹

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi