Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

:lol:

podobno dobrze jest udawać geja, wtedy wszystkie najlepsze laski chcą się przyjaźnić, czy to prawda?

O tak, stary. Laski cię macają albo nawet zaczynają się w tobie bujać, potwierdzone info.

Ej, chyba też zmienię orientację i zwiążę się z moją Kingą - nikt mnie tak dobrze nie rozumie (a walić to, że najbliższa rodzina - i tak dzieci mieć nie będziemy).

Jesteś chora

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest coraz gorzej. Depresja galopuje, a fobie nie pozwalają mi wyjść poza obręb osiedla. W dodatku jeśli się przyznam do tego w domu to "hajda na Józia", bo nie chcę pracować w okolicy domu siostry. I takie błędne koło. Choruję praktycznie od dziecka, i szansa na skończenie lepszego, przyrodniczego kierunku dodatkowego, poszła się walić. Zrobiłem i życiowy bilans - jest ujemny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz nawet nie chodzi o to ze ja tak siebie ponizam. Ja nie wiem na prawde co mam robic z zyciem. Mozliwe ze gdybym mial cos zrobic to bym to zrobil. Jednak wciaz zastanawiam sie jak, gdzie i kiedy. To trudne podjac taka decyzje. Musze nabrac odwagi, choc jestem mieki i wciaz mi jej brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi