Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, mam przed sobą perspektywę wspaniałego dnia opjerdalaningu,bunkrowanie sie cały weekend D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, taa... ale chcielibysmy juz miec salon skonczony zeby meble przywieźć :mrgreen:

A tak to zyjemy na walizkach ;)szukanie ciuchów w nich co chwile powoduje u mnie nerwa :P a garderoba zajeb*na wszystkimi innymi rzeczami 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, Jest tu kilka osobników które specjalizują się w bigosie ^_-.

Aranjani, powodzenia D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz mam spierdolony humor a czulem sie dobrze ja nidy. Kurde mam ostatio probemmy ze spanem jak nigdy mne wykanczana. W sumie jestesmy tutaj po to zeby sie wspierać tymczasem uzytownicy tacy ja Estera i szczegolenie "użytkownik" dołuje mnie skrajne swoimi wypowiedziami pogarszajac moj stan.

Mysle ze chyba nk tutaj nie chciaby sie czuc zaszczuwany punktowany dołowany. Jesteśmy społecznoaśca które powinnna się wspierać i pomagać sobie a nie śmieć się z czyegoś nisszczescie i odbeierac mu sły w walce z choroba. Jeśli ktoś uważa inaczej, to niech stad sobie idzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.