Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ja się zaraz mam zbierać na autobus, a tu tak ciężko się pozbierać...

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spakowałam torebkę i jestem gotowa do wyjścia, trzymajcie się i miłego po południa :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, korzystaj, bo ja bym chciala sie pohospitalizowac, a nie mam takiej mozliwosci. Chcac, niechcac musze caly czas na obrotach byc, 200% normy, masakra.

Mi się tam zaczęło nudzić po tygodniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj tak,po raz pierwszy od lipca.i nawet matka mi nie smęci że :

1.znów zasiadam do obiadu w piżamie

2.no przecież tyle do posprzątania,a ja siedze przed kompem

3.jak można tak czas marnować kiedy w wtorek wyjeżdzam

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przeżywam kryzys wiary w racjonalne traktowanie świata. Skoro umysł nie może mi pomóc w nauczeniu się na pamięć wierszyka, tak jakbym chciał, to tak samo nie powie mi jak żyć, żeby być szczęśliwym.

Zna ktoś Nu Shooz?

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, podejście się da zmienić. Ale mózgu nie wymienisz.

Czujesz, że niedziela, czy wszystko ci jedno?

wszystko jedno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie spłycenie uczuć jest ogromne. Nawet nie wiem co czuję do swojego faceta...

freya, a jak Ci się z nim układa?

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, zakuwam do egzaminu...

socorro, układa się dobrze, on bardzo się stara itd., tylko ja nie potrafię tego odwzajemnić.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, a wcześniej potrafiłaś docenić jego zaangażowanie, okazywałaś uczucia? miałaś w przeszłości jakieś przykre doświadczenia z mężczyznami? jak wyglądała relacja między Twoimi rodzicami? wybacz, ale nie czytałam wszystkich Twoich postów na forum, stąd te pytania ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, wcześniej potrafiłam docenić jego starania, czułam, że jest mi bliski. Niestety miałam jedno przykre doświadczenie z pewnym mężczyzną... A pomiędzy moimi rodzicami jest relacja niedookreślona, nazwałabym ją raczej chłodną.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.