Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

milszego :), a u mnie dziś cudnie 22 stopnie :D. trochę ogarnę w domku i wybywam na świeże powietrze :)...

każdy ból kiedyś mija... kończy się coś żeby zacząć mogło się coś... w życiu nie wszystko można naprawić, ale wszystko można zacząć od początku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

No, u mnie pogoda też fajna. Może sobie wyjdę poczytać na dwór.

Dostałem w końcu kartę dźwiękową i jestem pozytywnie zaskoczony. Dźwięk na Aux lepszy niż bezpośrednio z odtwarzacza Cd w wieży. Nie spodziewałem się. Szkoda że głośniki i wzmacniacz w wyższej półki to wydatek o wiele większy niż najlepsza nawet karta muzyczna.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, :D u mnie pada :bezradny: dupa nie pogoda i potrzebny mi masaż,zaraz mi kręgi i słup się rozpadną

-- 17 kwi 2013, 13:12 --

MamSwojePoglady, nie tylko u Ciebie u mnie też do dupy pogoda słonce wyszło na 12 minut za chwilę znów poleje.

-- 17 kwi 2013, 13:12 --

virgo21, cześć maskotko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, :great: ja jeszcze chciałabym koleusy... ale boje sie ze złapie przymrozek a je szlag wtedy trafi... a chyba bym się wtedy normalnie popłakała :roll::mrgreen:

Saraid, oj... u mnie kropiło tylko ale podobno burze mogą być :shock: a..i doczytałam że masz pełno szczawika w ogrodzie... daj mi troche :uklon::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.