Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Cassidy, dobry wieczór , co u was słychać ? :D

Snejana, sama siostra sobie wychowała takiego rozwydrzonego bachora :P może siostra mecz obejrzeć u mnie , może być ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Cassidy, sieeema :mrgreen:

Tomcio Nerwica, no tak i oczywiście wszystko jest moja wina :roll: no dobra nie narzekam, mogło być gorzej... cięzko mi to sobie wyobrazić, ale pewnie mogło :mrgreen: eeee... mecz za mało :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, może i umiem, ale operować wszystkimi pojęciami które sobie zażyczyła to na pewno nie dam rady... A co do pozostałych uczniów, to ich nie ma - mam indywidualne w obecnym momencie życia. Próbowałam się z nią skontaktować i przełożyć ten sprawdzian na czwartek, bo wiem, że któryś z nauczycieli mógłby mnie zwolnić żebym go napisała wtedy. Odpisała z pytaniem o termin, odpowiedziałam... i na tym koniec.. Idę po więcej benzo, jak nie ogarnę się na tyle, żeby coś zaczaić z notatek, to wrócę jeszcze

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, spoko, dasz rade. a dużo się stanie jak nie zaliczysz? (czemu ja zawsze myślę w taki leserski sposob :mrgreen: )

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, MamSwojePoglady, mam dziś zaje*sty dzień :yeah: dziwnie mi wesoło :mrgreen:

-- 16 kwi 2013, 19:34 --

ależ Wy się rozpisaliście, a na chwilę wyszłam :D

cześć pozostałym! :)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, szczerze to ocen mam dość i bez tego sprawdzianu. Mogę co najwyżej mieć obniżoną o stopień ocenę końcową i wściekłość polonistki na sobie.

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ale Ci dobrze :mrgreen: zazdroszczę, bo ja dziś trochę gorszy :P

Aranjani,wychodzi jak najszybciej z tej ciemnej dupy :P:mrgreen: co dziś jadłaś dobrego, że tak spytam standardowo? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, spoko, najwyżej rzucimy klątwe na tę polonistkę 8):mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, czarna dupa ? to jak u mnie , bo dziś pływałem po warszawsku , w końcu słoneczko wyszło :P

Snejana, niunia nie narzekaj , bo ma przynajmniej kto zlew naprawić i się nadmiaru jedzenia pozbyć :P mecz nie ? to oddam siostrze czekoladki , te co ukradłem siostrze 2 dni temu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jeszcze troche przede mną... jest ciężko ale moze jkaos to wszystko się ułoży:) dzięki :)

a ja dzisiaj miałam zapiekanke z makaronem miesem mielonym i sosoem serowym :)

Tomcio Nerwica, ;) też bym chciała czarna dupe od pływania po warszawsku ;) boli? czy piecze? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, niunia? za to to w ogóle ciasta nie będzie :evil: jakim cudem się u brata przez dwa dni uchowały czekoladki? pewno wszystko zjadłeś żarłoku i same papierki są w pudełku :P

-- 16 kwi 2013, 19:49 --

Aranjani, ściskam i powodzenia :) mmm, i po co ja pytałam, znowu miałaś takie pyszności a ja dziś mam detox i nie jem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mam to matce ona do wszystkich mówi niunia , słoneczko , kochanie ( do obcych ludzi też ) i mi to weszło w nawyk , tylko kochanie nie mówię :P mało zjadłem , ale musi siostra obiecać , że wałkiem nie dostanę , to się siostra przekona ile zostało :P

Aranjani, boli i piecze , ale było warto :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, słoneczko i kochanie to jeszcze spoko, sama tak czasem mówię, ale niunia to jakoś dziwnie :P a nie takiego kota w worku to ja nie kupię, już niech będzie ten mecz, tylko brat dorzuci piwo :mrgreen:

-- 16 kwi 2013, 19:58 --

Aranjani, tak i właśnie takim sposobem się leczę :mrgreen: miało dziś być też bez palenia, ale za dużo wyrzeczeń, nie wytrzymałam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mi się zdarzyło powiedzieć do sprzedawczyni w sklepie " niunia jeszcze cole poproszę " i dziwnie się spojrzała , zapominam się czasem :P dorzucam piwo , ale za tak rarytas może siostra obejrzeć tylko jedną połowę meczu :P

Aranjani, chodzi bardziej o podtrzymanie tradycji :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.