Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Eeetam ..granice otwarte, jedziesz i szukasz ..znajdziesz to zostajesz nie to nie. W mieście młodej osobie łatwiej o pracę, zwłaszcza kobiecie. Na prowincji kobiety praktycznie nie pracuja zawodowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Choć,ja czasem pamiętam kłótnie z moją durną rodzinką sprzed paru miesięcy.

Dobra,już nic nie mówię :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, przebije Cię, pamiętam słowa kryki jeszcze z podstawówki i nadal się nimi przejmuję.

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, z podstawówki...

Moja pamięć nie sięga aż tak daleko,ale z gimbazy jeszcze czasem przebłyski mam

jednakowoż, tamte osobniki to w większości niestety te stereotypowe "wiejskie buraki",więc uznałem ich za idiotów, i nie przejmuje się tym :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale to nie był od kogoś z klasy ;) opinią dziecka bym się teraz nie przejmowała. Twoja pamiec nie siega tak daleko? Ja mam najwczesniejsze wspomniania z czasów gdy mialam dwa lata :D Widzisz jaka jestem pamiętliwa :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, "niegrzeczne dziecko,znów narobiłaś w gacie!"

I deprecha po dziś dzień,bo robiło się w gacie w wieku 2 lat :mrgreen: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :lol::lol: tak masz mnie, do dziś budzę się w nocy z krzykiem, gdy mi się to śni :roll::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć dziecioki, jak tam?

ja jestem zmęczona kolejną histerią, czuje jakie mam wory pod oczami i opuchnięty ryj, więc nie za dobrze :-|

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu się wszystkim nastroje sypią....wysłałbym odrobinę trochę tego lepszego..

Nawet pocieszyć nie umiem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja o dziwo też mam dobry, aż za dobry, ale czuję, że jeszcze troche, a go zaraz uj strzeli :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, :lol: dobrze, że tam jeszcze "k" pod koniec nie dorzuciłam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.