Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*, Ooo może pani moderator dla mnie jakąś pracę ? co prawda nie ukończyłem żadnego kursu tylko oglądałem program na discovery o zabezpieczaniu mieszkania przed komarami latem :D zakupie odpowiednie preparaty i pomogę :P

luk_dig, też jesteś informatykiem ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, raz tak krzyknelam to brat sobie kazał do łóżka przynieść :D

w ogole mi tu kolezanka zaglada przez ramie i się ze mnie śmieje :lol: mogłam jej nie budzić :roll:

siostrawiatru, a co myślałaś, bo ja już dzis nic nie ogarniam?? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, chętnie, jeśli tylko znajdę chwilkę ;) Na 100% będę pewna czy i jak pod koniec tygodnia - jak mnie ścisną w szkole, to będzie klapa -_- luk_dig, jesteś z branży? ;) Boże, jak ja bym chciała znać takie kobiety jak te twoje znajome z byłej pracy :D

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, modliszka jak najbardziej okej :D Pokazuje jaką jesteś silną osobowością.

-- 31 gru 2012, 23:14 --

Snejana, prawdę mówiąc nie wiem. Ktoś powiedział siostra i ja wszystko do siebie wzięłam. Chyba.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, odezwę się niebawem w tej kwestii :) Mam już dość tego przedmaturalnego tyrania -_- A jeszcze na studniówkę nie ma z kim :/

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nogi mnie wtedy bolały po wypadku ... jak uderzyłem w latarnię :roll:

ja też się śmieje jak siostra piszę , ale jak zacznie krzyczeć , to już mi nie jest do śmiechu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :mrgreen: rozbawiłeś mnie. Dzięki wielkie. Już myślałam że cały dzień będzie do bani. :mrgreen:

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, To dosyć mocno sfrustrowany osobnik który wpada, wkleja posta z jakimiś zboczonymi treściami po czym znika skasowany przez administracje... :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Nie będzie konkursu,bezsprzecznie wybranie na nick nazwy ruskiej strzelby jest durne jak paczka gwoździ :mrgreen:

Ale może przeprowadzi ten ostatni szturm :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, heh, chyba mnie to zdarzenie ominęło :D*Wiola*, mój nick podobnie - zmień "C" na "K" i masz zdrobnienie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.