Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, dziękuję :D Mi za to podobają się Twoje fotki w ludziach z forum. Znam albo Ciebie albo Twojego wiernego sobowtóra. Poważnie.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Karolina. Poznałam ją wiosną w Holandii. Identyko jak Ty. Bez urazy oczywiście.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, pełno kwiatów i rowerów :D Tak , ładny kraj. Szkoda że to nie Ty bo mile wspominam tamtą osóbkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, bardzo chętnie :D Chyba że mnie nieśmiałość zeżre i nie dam rady się pokazać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja ja zmęczyłam najwyraźniej

wcale mnie to nie dziwi , bo siostra potrafi być męcząca :D jak słucham siostry wywodów , to czuję się senny jakbym nie spał z tydzień :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, mnie tak męczą wywody mojej babki... Np. dzisiejszy o sensie życia i maturze... Nawiasem, fajny nick :P

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja męcząca? :evil: ktoś tu bedzie zapieprzał w brudnych skarpetkach przez tydzien :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, rozumiem cie doskonale , bo też muszę tego słuchać :D szczególnie o maturze i o tym , że najlepiej jakbym został prawnikiem :P chociaż powiem ci , że ogólnie dla facetów kobiece wywody są męczące , nie zawsze , ale czasem tak :P

Snejana, a koleżanka od razu przy siostrze zasnęła :D no ale nikt jak siostra nie potrafi wybudzić człowieka ... wałkiem po łbie i już jestem pełen energii :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, matura w tym roku? Ojciec chciał ze mnie zrobić prawniczkę, ale ja wybieram informatykę ;) Cztery lata technikum nie pójdą na marne!

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, Tak w tym roku niestety ;) swoją drogą mój brat jest informatykiem i strasznie narzeka na niskie zarobki ... mimo tego , w Warszawie jest trudno o prace dla informatyków , ale ktoś na forum mi pisał , że jego znajomi w tym zawodzie ( chyba w Gdańsku o ile pamiętam ) na zarobki nie narzekają i mają stałą prace :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, już ją zdążyłam rozbudzić i nie potrzebowałam wałka ale chyba lampa pękła :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to chyba emigruję do Gdańska :D Chociaż... W moim mieście dużo jest firm webdesignerskich, może w którejś się zaczepię. Jeszcze miesiąc i złożę to swoje portfolio :P Bo projektować grafikę i strony naprawdę lubię i umiem - fajnie byłoby się w tym realizować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, rzadko się spotyka kobiety o takich zainteresowaniach :D chociaż nie wiem może to tylko stereotyp , że w tym zawodzie pracują przeważnie mężczyżni :D swoją drogą projektowanie stron , to fajna sprawa tylko czasochłonna , mimo tego jak człowiek robi to co lubi , to podobno nie przepracuje ani jednego dnia w swoim życiu ;)

Snejana, wystarczyłoby , że siostra ranko krzyknęła " śniadanie " i bym od razu wstał , a tak to siostra tylko wałki łamie na mojej głowie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.