Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie wiem, no jakaś dożywotnia przepustka na wychodzenie z kuchni może? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, jak szpital?? :) Jak Suwalki??

Bellatrix, aaaaaaaa,to fantastycznie!!!! :) to tancz i sie smiej kochana! :) zaslugujesz na to i wszystko co dobre!! :) :D:D:brawo::brawo:

Transfuse, rozumiem, ale o ile wiem, teraz w tej sesji i tak masz czas do 20 wrzesnia, bez przedluzania. Myle sie? :) Tobie tez powodzenia :*

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pindzia, wszystko dobrze :D a tak na marginesie to wymyslilismy wczoraj, ze kolega-pindy to sie powinien pindol nazywac :mrgreen:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak panią się tak chcę żartować , to może jakieś dowcipy nam opowiedzą ? bo kolega LATEK50, potwierdził moje przypuszczenia , że mógłby spokojnie zostać komikiem światowej klasy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

opowiadajcie kawały, tylko niech Tomcio Nerwica, tego nie robi, bo pare osób się przekonało, że po jego kawale to można na zawał zejść :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no a ponieważ tu wszyscy wspólnie przezywamy wzloty i upadki to musiałeś się tym z nami podzielić ;)

ale dobra, nie żebym znowu biadoliła, bo tak serio to fajne to było xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, :lol: uwielbiam cię , będę ci to powtarzał codziennie :P

Bellatrix, Trochę wiary w siebie , kolega LATEK50, też dopiero przed chwilą odkrył swój talent , a Robert rzeczywiście jest dobrym aktorem , w końcu uczyłem go grać ;):mrgreen::P

LATEK50, Ten jest dobry :great: chłopie zrobisz karierę , zostaniesz komikiem światowej klasy ... a ja twoim managerem , zbijemy fortunę :mrgreen::P

Snejana, Ale co było fajne ? ten żart czy to , że ten upadek po którym do dziś boli mnie kręgosłup ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.